For the last time.

Den här veckan har gått i rasande fart! I måndags var klassen på grönan och lattjade. Vi prövade på två av tre nya attraktioner; de flygande elefanterna och lyktan. Elefanterna var en stor besvikelse! Att man styr själv var alltså ingen hit. Lyktan däremot väckte flera skratt. Attraktionen i sig var ungefär lika kul som lilla fritt fall men det var biljettkillen som fick oss att vridas utav skratt. Inga detaljer förutom att han inte var världens hetaste om man säger så och började flirta med mig, Stina och Camilla. För övrigt var dagens favoriter Extreme och pop-expressen som spelade överraskande dålig musik. Irriterande att jag har godisförbud (låter som om jag går i mellanstadiet, haha) och inte kunde äta någon typ av godis så jag fick nöja mig med glass.

Igår fick vi våra year books. Grymt arbete och tack till Mr. Garratt som slitit med att få ihop den. Lite missnöjd med min egen ruta men inget att göra åt nu längre. Idag spenderades eftermiddagens lektioner åt att skriva i varandras böcker, man blir tårögd bara av att läsa alla fina ord som skrivs om en. Måste bara passa på att säga att de här tre åren har varit grymt värdefulla för mig, jag kommer alltid att minnas er, världens bästa klass.

Man märker fort att det går mot sitt slut, med year books, tal från lärare eftersom vi nu har haft våra sista lektioner (YES!) och bara har aktivitetsdagar kvar. Snacka om att jag kommer att gråta på skolavslutningen, men jag försöker att inte tänka på det fram tills det verkligen är dags.

Imorgon blir det bal och jag har fixat allt förutom det förbannade armbandet som min syster slarvat bort. Måste hitta det!
Synes och höres, L.

Juni, juni, lura sillen

Ni undrar säkert över den skumma rubriken? Det var nämligen så att igår satt jag, Camilla och Stina på tunnelbanan på väg hem från kvällens aktiviteter. Vi kom på att klockan passerat tolvslaget och både jag och Stina började drömma om nya pengar som rullade in. Camilla däremot frågade om det inte fanns någon sådan här ramsa som det finns för april - "april, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill". Ungefär såhär lät det :

C: Tjejer, finns det ingen ramsa för juni - typ "juni, juni, lura sillen"?
L&S: *ASGARV*

Tack för helgens klockis!

Förövrigt har helgen varit lugn i går dammade jag och Carro av cyklarna och for till Kanaan-badet och satt där och myste hela dagen. På kvällen träffade jag Camilla och Stina och vi begav oss ut på äventyr. Vi spenderade därefter natten tillsammans.

Idag så gick jag upp och avslutade mitt och Hannas engelskaprojekt och sedan gick jag för att väcka mina sovande gullungar. Vi gick upp och åt en bit mat (ni vill inte veta vad) och därefter gick jag över till farmor och farfar för att utföra mitt sommarjobb. Samtidigt lade sig Camilla och Stina vid poolen och solade medan jag sprang runt och svettades i hettan med en gräsklippare. Det var mer än skönt att sedan få svalka sig i vattnet där även min syster och hennes homie numer befann sig. 
Hela dagen fortsatte med sol och bad och middag hos farmor och farfar.

Imorgon blir det grönan med klassen - KATCHING!
L. 

RSS 2.0