Jag älskar mitt liv.

Så fort jag slutar blogga skjuter besökarantalet i taket. SKUMT. När jag bloggade ett tag var det lägre än någonsin, därför var det inte roligt. Dålig tajming hörni, dålig tajming.

Jag pluggar som vanligt. Det är lika roligt som vanligt. Ännu bättre blir det av att det är naturkunskap också. Jag älskar mitt liv.

Kisses, L.

I'm so gorgeous! haha
En av våra fina posters inför Shakespeare Day som William gjort, sa jag att vi vann förresten?

Snabbisinlägg

Hej ni! Jag har bara pluggat, pluggat, pluggat de senaste dagarna. Idag hade jag nationella proven i Matte B och imorgon har jag naturkunskapsredovisning (långt ord). Samt en läxa och en lab-rapport. Min lärare får faktiskt lugna sig lite, jag hara bara gjort klart redovisningen till imorgon, det får hon nöja sig med!
I bakgrunden står Eurovision Song Contest på, HEJA MALENA.

Kisses, L.

I'd rather do something fun

Vad har ni för er? Själv sitter man och pluggar matte.. Jag är sjukt stressad just nu, måste jag säga. Nationella provet i Matte B är nu på tisdag och jag känner mig usel! Som tur är har Roddan varit hygglig och printat upp gamla prov som vi får öva på. Just nu sitter jag och gör det fårn 2005. Det går faktiskt bättre än väntat, men det förra, från 2002 gick åt helvete. Vi får väl se hur det blir nu.. Jag ska inte plugga ihjäl mig, bara gå igenom saker som jag behöver förbättra (Quadratic expressions!) och inte minns.

Kisses, L.

Jag festar mycket hellre än att sitta här..
Jag, Vera, Mariam och Clara hos mig innan insparken

I'll be fine

Hey alla! Har ni haft en bra helg? Min har varit super! I fredags hade vi inga lektioner så jag hängde med Vera, Josefine och William på söder (?) av alla ställen. Sedan var det dags för den grymma traditionen fredagsfika. Lovisa var som bortblåst, ingen visste var hon var. Men hon dök upp lagom till jag behövde ge mig av. Jag kysste alla adjö och tog tunnelbanan till Hammarbyhöjden.

Där mötte jag upp Emelie och hennes katt Harry. Vi hämtade upp Hannah och därefter även Beata och Wille. Vi styrde kosan mot Vindö. Fast först stannade vi och köpte helgens mat. Vi var alla taggade inför vår kick-off. När vi äntligen kommit förbi alla köer och kommit ut till bryggan så tog vi båten till Tjockis, Hannah och Emelies land. Där var redan resten och vi började direkt laga mat och fixa i ordning inför kvällen.
Efter maten satt vi länge och umgicks, körde några ölspel och övriga lekar. Offret för kvällen var stackars Ryssen, men han klarade sig hyfsat lindrigt undan pga hans välfyllda vattenglas bredvid. Det kanske fler borde ha tänkt på, haha. Runt tolv satte vi oss alla i bastun och myste i värmen. Somliga badade, men jag kände mig tveksam, det var ändå bara några få plusgrader (eller minus!). Det slutade med att alla badade, och jag själv 4 gånger faktiskt! Det var.. svalkande.
Därefter alla och lade sig, en efter en med ca  en halvtimmes mellanrum. Jag vaknade några timmar senare (vid fem kanske) av att Dallan och Tom stod utanför och bankade på min och Beatas dörr.

Morgonen därpå var desto roligare; de flesta mådde öken. Jag själv mådde riktigt bra faktiskt. Vi gjorde i ordning frukost och hade möte inför lägret. Sedan åkte hälften iväg för att reka på Högböte. Kvar blev Hannah, Emelie, Wille och jag som åkte på att städa. Vi blev klara på ca fem minuter så resten av tiden spenderades i solen där vi låg när resten kom tillbaka, långa i synen. Hohoho.

Vi tog kvart över fyra bussen från sollenkroka och jag gick av i Gustavsberg för att gratta min kusin Emil som fyllde år. På kvällen när jag kommit så stannade jag bara hemma, kände att jag fått nog för den här helgen, hehe. Robinson var grymmegrymt, bara jag som älskar det programmet?

Nu ska jag snart ut och gå iaf, hu vilket långt inlägg det blev..
Kisses, L.

Alla KG, upp och hoppa, hej, hej!

Hey, hey, hey, baby, baby, try to find a little time and I'll make you mine! Imorgon ska min grupp framföra våra låtar från 60-talet; alltså Why Do You Build Me Up (Buttercup Baby) och Ain't No Mountain High Enough. Jaa.. vi får väl se hur det går.. haha - jag som varken kan sjunga eller spela något instrument - intressant minsann!

Läroverksfejden som sagt; (eller inte) var iaf skitkul, till en början. Alla var astaggade och hoppade och skrek som galningar. Första matchen var mot Torra Norra, och självklart vann vi! 2-0, jippiieieee! Östra vann även mot Södra samtidigt. Viktor stod i buren och presterade över förväntningarna. Eftersom vi inte hade ätit lunch så drog vi direkt till donken för att få i oss något. När vi ätit klart och ska gå tillbaka för att fortsätta sjunga och skrika så får jag ett samtal. ALLT ÄR AVBLÅST PGA ÄCKELNORRA SOM TÄNDE EN BENGAL OCH SKICKADE UPP EN RAKET, IDIOTER. Så det sket sig, och vi som hade sånt grymt flyt! Så nu vann Södra, som förövrigt sög på fotboll hela fejden. STJÄRT. Men innan det var det svinroligt och vi skrek oss hesa som satan, GOOOOOO KG.

Svart var vår färg


Våra snygga cheerleaders


Natasha visar vad som gäller



Den största och mest högljudda klacken


Så här gjorde Norra i princip hela tiden; moviestars


KG gör entré!

Alla bilder är Leonardos, hoppas det var lugnt att jag snodde dem..

Kisses, L.

Ring-a-ding-ding

Hellllluuu everybody! Nu ligger jag hemma hos mamma och chillar lite innan jag ska gå till pappa för att packa ihop mina saker. Vi flyttar över idagför pappa ska på några tråkiga möten. Så kvällen kommer bestå utav matte och packning, för imorgon åker jag ut i skärgården på kick-off.

Igår var jag ute och tittade i affärer en stund efter skolan. Fick med mig två GORGEOUS ringar hem, båda från Topshop samt två tunikor, en från Indiska och en från Topshop. Sedan var det eld i baken hem till huset och byta om. Jag blev tio minuter sen till min farfars födelsedagsfirande men det var ingen fara.

Pallar inte skriva mer just nu, sitter med mammas dator.
Kisses, L.

I SAID ENOUGH

Ja, som sagt så har jag börjat gå mycket. Det här inkluderar alltså idag. Så efter middagen så gick jag och Maja ut en sväng. Men, NEJ då ska himlen öppna sig och låta skurarna spy över mig. Det räcker nu. Så jag kom hem en stund senare helt och hållet genomvåt.

Nu sitter jag här med en kopp te, Liptons Blue Fruits, en av mina favoriter faktiskt. Älskar svarta/blåa bär.. Maja älskar Ugly Betty så det är vad som står på just nu. Jag tycker väl att det är sådär. Sitter mest och väntar på att Desperate Housewives ska börja; mitt absoluta favoritprogram!

Kisses, L.




DH+TE=GLAD LISEN

Babbelbyxa

PUST, STÖN, SUCK. Jag är trött, känner mig som ett vrak efter dagen, trots att vi började strax efter 10! Kanske är det vädret? Det får gärna försvinna nu, tack för skuren Moder Natur, men nu är det nog, tack och adjö.
Gissa vad? Idag var Elin, Anna och Miranda på Operan för att kolla på kläder till vår Shakespearepjäs; A Midsummer Night's Dream. Det ska bli så grymt kul att få se dem, tydligen är de hur coola som helst. Saken är bara att de har suttit på ballerinor som är små som tändstickor - och nu ska de passa på mig!? Good Luck säger jag bara. Men vi har fått tillåtelse att sy in och ut dem hur mycket vi vill så det lär väl fungera ändå, förhoppningsvis.
Det är inte alls långt kvar nu, ca 20 dagar och vi har bara börjat att repetera! Det är ju lugnt för min del, jag har inga repliker, men Vera, Anna och de andra får kämpa en del..

Vi hade redovisning i Spanskan idag - HAHAHAHAH, vilket skämt. Det var så dåligt så det var pinsamt. Men vi hade en redovisning i alla fall, de flesta hade inte ens förberett något så pluspoäng till oss!
Jag fattar inte att det snart har gått ett år.. Kungsholmen visade sig vara över alla förväntningar, bl.a för att jag funnit vänner för livet. SNYFT, nu blir jag rörd. Nej, inga tårar nu, vänta tills avslutningen - det kommer bli en riktig bölfest (med mig i täten), det är något jag gör riktigt bra, och ofta. Jag är så sjuktligt sentimental och blödig så det är jobbigt. Nu pladdrar jag på.. Vi hörs om en stund!

Kisses, L.

Morning sunshines and clouds

Jaa, det gråa vädret håller i sig, men inte deppar vi för det! Nej, idag har sommarkjolen åkt på (över strumpbyxor, men stiill) och jag sitter med en smoothie i handen, smak hallon/vanlij med banan. MUMS FILIBABA!

Vi börjar dagen med utegympa, jag hoppas verkligen inte att vi ska springa, det är verkligen det värsta på hela gympaåret - att springa.

Have a great day!
Kisses, L.

Dagens bild 4/5

HUNKAR, det finns så många, och så snygga. Jag brukar inte ha något vidare intresse för kändispojkar, tycker det är så överskattat. Dock kan jag inte förneka att de ser ruskigt bra ut. Här kommer en utav mina favoriter;

Chuck Bass (Ed Westwick) såklart! Ge mig some of that..

POWERWALK/-POINT

Nu var man färdigäten och färdighandlad. Det där lät fel..
Det blev ingen promenad idag. Jag har fått rekommendationer om att ta det lugnt någon dag så mina benhinnor inte inflammeras/infekteras - vad det nu var. Inte så noga med det där. Då vet jag hur som helst att jag kan ta det lugnt idag, vilket är meget skönt då det har varit halvdant väder. Även att sluta skolan sent avtaggar ju grymt. Jag vet inte om ni har fattat det, men jag har börjat gå väldigt mycket den senaste tiden. Jag och mamma har tillsammans med pappa lagt upp en plan som går ut på att powerwalka så mycket som möjligt, inte varje dag men minst fyra gånger i veckan. Jag har nu hållt på med det här i två veckor - inte länge alls. Men jag känner grym motivation just nu, så jag hoppas att det kommer märkas. Det har redan gett resultat, även fast de är minimini.

Just nu tittar jag på inför Eurovision Song  Contest, FIFAAAAN vad dåliga bidrag det finns alltså! Hur kan man skicka sådant egentligen?! Well, well, people are as they are.. Nu ska ja göra en powerpoint på 60-talets musicaaa!

Kisses, L.

TITTA! Shit vad brun jag var.. Låt mig bli så igen! Förra sommaren.

Siiiiiiinging in the rain

OOOUUUUIIII, me mucho like - jag har just fått hem mitt H&M-kort som de har dröjt sig med i flera månader. Jag har fått gå runt med den där fula papperslappen svinlänge nu. Så finaallllllyy.

Förresten, vad skönt att det äntligen kom lite regn! Det var verkligen på tiden. Jag trodde hela Stockholm skulle stå i lågor snart om det fick fortsätta i den här takten. Det har ju inte regnat på hela dagen, utan allt föll nattetid (TACK FÖR DET)¨, men såklart ska det komma när jag går av bussen och ska gå den låååånga vägen hem. Nu sitter jag iaf här och har ätit lite nötter och russin till mellis. Jag ska nämligen följa med far min och handla mat eftersom det i princip är tomt på det i hela huset. Vi har typ bara lite ost och pasta här hemma. Jag fick i mig en kopp blåbärste dessutom.

Nu ska jag kila, så han köper saker vi vill ha och äta!
Kisses, L.


1a Maj

Här kommer lite fler bilder från kvällen hos Micke, alltså samma kväll som Theo spårade och vi träffade vår hunk.



Bullen, Theo, Micke, Cissi och Erik. Jag håller hus i vänstra hörnet, hoho.


Jag, DP, Theo och Mickis


Jag, röd efter dagens sol


Här händer grejer.. Madde på toppen, Cissi, Theo i kläm, DP och Erik längst ner


Söta Maci och jag

Kisses, L.

Dagens bild 3/5

Åh, att åka hem från olika events sent på kvällen kan vara sjukt kul. Minns ni Anders som jag och Emma raggade på? Här kommer en efterlängtad bild på våran hunk!

Hunken Anders och Emma

Begrips?

Tjooolahopp! Vad har ni gjort idag? Jag har gjort absolut inte gjort någonting, och det var jätteskönt. Laddar väl upp inför den kommande veckan, inte för att jag vet vad som kommer, men det känns som om jag har mycket att ha ångest över. Energin är viktig för sånt, begriper du det? Hohohoh, jag älskar uttrycket begriper. Så gammaldags och seriöst att man måste småle en stund. Nog med språk.

Jag, Mami och MajaBajaäckelunge tog en powerwalkis i  förmiddags. Maja däremot vände efter typ en kvart och gnällde som en liten baby. Jag blev skitsur för att Mamma hade sett fram emot att vi skulle gå tillsammans. Vi hade tänkt gå lika långt som i fredags; alltså en timma och fyrtio minuter. Dock så fick jag ont i mina benhinnor så vi gick bara i femtio ca.

Just nu kollar jag på Wipeout. SÅ sjukt kul, hahhaha.
Smell ya later,
Kisses, L.

Hemmakväll

Hej på er! Jag beslöt mig på att köra fullt ut på min självläkning så jag stannar hemma ikväll. Jag har ju trots allt festat två gånger den här helgen så nu får det vara nog. Skönt att bara få slappa lite också. Jag och mamma har just gjort det bekvämt för oss i sofforna, tagit fram lite snacks och nu ska vi titta på veckans avsnitt utav Robinson. Vem tror ni får åka hem?

Kisses, L.

Enough is enough

Just nu ligger jag och steker på en utav våra solstolar. Eller, faktiskt gick jag in för att blogga, men om någon minut är jag tillbaka där ute. jag har på mig fjolårets bikini som jag älskar! Den är hawaiimönstrad, lite geeky men ändå cool.

Jag beslöt mig för att inte åka till Vera trots allt. Jag orkar helt enkelt inte. Jag bara flänger hit och dit hela tiden utan att stanna upp. Ibland känns det som om jag springer ifrån mig själv. Jag måste göra det som känns rätt just nu, och dra ner på alla måsten. Man kan inte vara överallt på samma gång.
Många, om inte de flesta, ungdomar stressar allt för mycket nu för tiden. Man flänger mellan olika aktiviteter, skolan, läxor, kompisar och pojkvänner. Man kan inte alltid räcka till. Så nu och då borde vi alla bara avboka alla måsten och unna oss lite tid för oss själva. Läs en bok, sov, slappa, träna eller andra saker som får dig att slappna av. Man räcker som man är, och man kan inte göra mer än man är kapabel till, så sätt ner foten och ta det lugnt därute, njut av ditt liv. Det tänker jag göra.

Kisses, L.

Busy Bee

Fan, det var så kul att få skriva av sig, så jag fortsätter iallafall!

Igår var det Mickes place som gällde. Jag och Madde åkte dit tillsammans och där var redan Maci, Krissie, Erik, Theo, DP och Bullen (jag har inte glömt någon va?). Lite senare kom även Cissi och Emma. Först satt vi utomhus och snackade, några rökte vattenpipa och några drack och åt chips (Erik). När Erik började frysa så beslutade vi oss alla för att gå in där vi satte oss och spelade flertalet drinking games. Vi flummade runt och hade det skitkul, speciellt Theo. Lite dans och vips var klockan för mycket så jag och Emma begav oss mot hoodet igen. På bussen träffade vi Anders! Så jäkla het. Samt några 40+ som vi sjöng Ted Gärdestad låtar med.

På dagen däremot så gick jag och mamma världens längsta promenad. Vi var ute i totalt en timma och fyrtio minuter, rask powerwalk hela tiden. När jag kom hem var jag så mör i benen så jag klappade ihop på solstolen och somnade ett slag. Efter det var jag helt och hållet röd i ansiktet. Det har lagt sig till idag, men jag var bokstavligt talat ett vandrande trafikljus igår! Middagen var som vanligt svingod. Fläskfilé med färska röbetor och fetaost som hon kört i ugnen och sallad, mums!

Idag ska jag ut och gå igen, det får bli lite kortare den här gången, annars hinner jag inte göra mig i ordning innan jag ska till Vera. Jag ska möta upp henne på jobbet och sedan ska vi lägga oss någonstans och sola hade vi tänkt. Jag har inte sett henne på några dagar, och det känns som vi har lite att snacka om så det blir myspys.

Ha en underbar dag i solen!
Kisses, L.

No need to fill the silence

Heej, det var länge sedan. Några dagar bara. Jag har varit så stressad/njutigt av tiden så jag har helt enkelt inte haft tiden att blogga. Prioriteringar.

Onsdag:
Mitt första rep inför Shakespeare day. Det var skitkul att få se de andra spela så bra på sina roller, de är faktiskt väldigt duktiga. Efter det så chillade jag och Josefine i stan. Vi satte oss i Kungsträdgården med varsin glass och myste. Sedan gick vi vidare genom lite affärer och jag hittade ett par skor! Ett par bruna mockasiner med små gulliga pärlor. Kan lägga upp en bild senare, om jag hittar min satans kamera..
Sedan gick vi på teater på Elverket. Det var en uppsättning av Oidipus-serien av Jon Fosse. Den var svinbra. Oidipus själv spelades utav han som spelar Tosse Berg i Ondskan, han och alla andra medverkande kunde sin sak om man säger så. Sedan var det spurt hem och stressa med artikeln till Geografin som inte var klar än. Snacka om lättnad när jag äntligen kunde gå och lägga mig.

Torsdag/Valborg:
Halvdag i skolan pga Mösspåtagningen så efter en inställd spanska och två lektioner så begav vi oss mot Strandvägen för att möta upp Clara och Madde. Vi tog en glass och satte oss på en av bryggorna och snackade. Madde hade med sig Basil (!!!). När jag kom hem lade jag mig på solstolen hemma och dog. Jag var så sjukt trött att jag bara somnade. Mamma lagade urgod middag och sedan var det bara hoppa i nya kläder och dra vidare till Cissi.
Hos Cissi var det drag, mycket folk från KG. Det roligaste på hela kvällen var när jag och Mariam tröttnade på musiken så vi drog upp på Cissis rum, gick in på YouTube och sjöng till ABBA. Sedan att Clara blev aningen påverkad var också underhållande. När jag skulle hem sedan var det kaaaos, typ inga bussar gick och jag fick panik, ensam som jag var. I vällingby låg det även spyor överallt, myspys.


Jag, DP, Micke, Clara, Maddie, Lollo och Erik hos Cissi

Lollo och Cissi, haha

William (i hörnet), Frida och Mariam var taggade

Clara, William och jag

Det får räcka för nu..
Kisses, L.

RSS 2.0