how do you like your eggs in the morning?

DET ÄR MOOORGONN  ocH JAG SITER I TAXIN PÅ VÄG TILLLL SKOLANN. JAG MÅSTE VERKLIGENBLI BÄTTRE PÅ DET HÄR

baby there's a shark in the water

woooooooooop! Min första mobilblogg, how awesomFAMNe? woooooooooop! Min första mobilblogg, how awesome? DET HÄR VAR JU SKITSVÅRT!NATTI

We will be victorious

Nu är jag hemma efter en awesome kväll som tillbringades på Knast med Maddis och Clara samt hennes pojkvän och vänner. Maddes kollega och vän var kvällens DJ and he brought it! På vägen hem träffade jag på Camilla och eftersom bussen som vanligt hade flugit sin kos så delade vi på en taxi från vällingby. Nu är det  inte länge kvar till operation. Men mer om det imorn när jag är nykter och utvilad!

Kisses, L.


Bilden är inte nytagen, men såhär känner jag mig just nu


Panic at the discoteque

Vaaaaaaad ska jag ge till Maja i födelsedagpreseeeent!?

Flashlights and explosions

Nu är jag hemma från en lång och härlig kväll med marreparre som FYI är en underbar människa och min enda läsare, mohihih. Vi kollade på Baksmällan som var kul utan att vara desperat och krystad som jag tycker att de flesta andra komedier är. Det blir antagligen mycket hyrfilm framöver då jag inte kommer ha orken att göra annat. Har jävligt ont i foten dessutom. Jävligt kul era jävlar. Jävligt mycket svordomar jag lyckades fyra av föfan. Nu svamlas det för mycket och är bedtime för mig. Natti.

Kisses, L.


Nattens Drottning (HAA)


I guess I ain't that good anymore, but baby, that's just me

Måste publicera den roligaste fest-bilden i historien, hahahahah. Den är på DeJounge, Ludvig, Hannes och Måns och klockeeeeers.


På Ciccis 17-årsfest


What's it like in New York City?

Här sitter jag och filosoferar med min nya kofta från TopShop som jag avgudar. Har inte köpt något på aplänge så nu shoppade jag loss bäst jag kunde. Har letat ett tag etfer en over-size kofta men har bara hittat för stora, långa, små, korta eller fel stil. Den här var magnifique! Dessutom är den lämplig inför våren/sommaren så det var ett bra köp. Fick också med mig ett par solglasögon och två tunikor; en marinblå och en djurmönstrad i svart och vitt. Så nu har jag min ranson för den här månaden eftersom jag sparar till greeeeeeklaaaand wooooo.

Ikväll blir det myspys med mareo och hyrfilm. Ska bli trevligttrevligt. Kommer inte att lägga upp bilder på mina kläder. Det här är ingen modeblogg och jag är inte så intresserad utav kläder i allmänhet.

Nu ska jag kolla på nyheterna där Mathias ska vara med. WOoo
Kisses, L.

Tonight I'm back in space

Blev visst ett litet uppehåll, men är det lov så är det. Jag är skittrött och uppe allt för tidigt för att kunne orka men jag kan bara inte somna om. Det blir kaffe i mängder alltså under dagen. Lite senare idag ska jag träffa CC, Marre, Frida och några andra för fika och sedan bär det av till mormor för middag med mamma. Kanske ska ta och plugga eller jobba lite under morgonen för att göra dagen komplett? Nääääe, jag trivs så bra här i soffan nerbäddad i mjukiskläder och duntäcke med min tekopp. Ha en fin dag!

Kisses, L.


RSS 2.0