Chamonix

Ojojoj, alla förberedelser, all stress, allt, allt är äntligen över för ikväll åker jag till CHAMONIX! Hacer la ola! Spanska provet, check! Geografiuppsatsen, check! Inhandling, check! Planering, check! Packning, nästan klar. Jag har tagit fram allt jag ska ha med mig, jag har bara inte lagt ner det ännu. PUUUUUH vad skönt.
Det är hjärtskärande att åka ifrån Vera och Clara, speciellt då jag inte fått träffa dem på evigheter. Jag kommer sakna er så enormus jättetrosus!

Spanskan förresten gick helt okej. Vi fick endast två sidor att skriva den här gången, förr har det alltid varit obegränsat nämligen. Men det kändes bra när jag gick hur som helst så förhoppningsvis gick det så med. Vår svenskalärare var på begravning så på svenskan chillade vi galet och smällde ballonger eftersom det var Annas födelsedag idag, grattis! Sen så hade vi quiz på matten, det var drygt men jag fick alla rätt!

Efter geografin gick jag till friskis och tränade ett medelpass. Sista rycket nu innan CHAMONIX. Fast det var ganska deprimerande att inte kunna ta ut alla rörelser då det var mycket skutt och sånt som jag inte vågar belasta knät med. Men inget depp, jag ska ju till CHAMONIX! Bloggar innan jag åker med, annars ciaaaaao på en vecka!

Kisses, L.

Dagens bild 18/2

Som sagt så tog jag en prommis till pappa..



Spooky..

Packning på G.

Yes, helt klar med uppsatsen, analys, bakgrund, introduktion, slusats, ja rubbet! Gud så skönt. Nu ska jag börja packa. Har varit hos pappa också idag och hämtat de saker jag behövde ha med mig. Så nu är det i princip att planera neccesären och att lägga ner packningen kvar. Hjälp vad det är nära nu. IMORGON.

Kisses, L.

Lunch

Nu tar jag en lunchpaus. Det går i vågor just nu. Ibland flyter det på som bara den, ibland vill jag spränga min hjärna. Det blir nudlar till lunch, och ett glas mjölk. Ibland saknar jag mjölk, det är sällan man dricker det numer, förutom i kaffe eller te.

Mums, haha.


xoxo

Förresten! Jag hittade min kameraladdare igår hiho så nu kan jag fota igen. Hoppas på en fräsch, ny dagens bild för en gångs skull!
Kisses, L.

Jag på S/Y Snö i somras

Hours seem to disappear

HJÄLP, HJÄLP, HJÄLP. Jag åker imorgon, det är helt sjukt! Jag beslutade mig för att stanna hemma idag då vi bara har Drama-day i skolan och alla i tvåan ska spela upp sina pjäser. Jag har fortfarande miljoners miljoner saker kvar och då kändes det onödigt att titta på något som jag ändå inte hör då vår skola inte kan skaffa mickar till skådespelarna. Hur som helst så ska jag nu duscha, och sedan skriva klart min jävla essay för en gångs skull. Och sedan spanskan då.
Det blir en kul dag.. Men jag behöver inte stressa som jag hade gjort om jag varit i skolan hela dagen.
Kisses, L.

Dagens bild 17/2

Måste ju ladda upp en skidbild så nära inpå skidåkning! Kolla våra coola kexchoklad-googles.



Jag och Maja i Fjellekspressen

Quoting Lollo; JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD

Nu börjar det kännas. Jag åker i övermorgon. Det kom lite plötsligt faktiskt.. Dock ska det blir så sjukt kul. Jag har lagt fram alla kläder jag ska ha med mig, tom pyjamas som jag alltid glömmer. Imorgon måste jag åka hem till pappa och hämta lite småsaker; jeans, tofflor, solglasögon och ett vitt linne. IT'S ON BABY! Jag kommer sakna mina gullisar Clara och Vera jättemycket nu när jag åker men jag har ju Lollo och Maddis vid min sida så det går nog bra.

Jag är så duktig. Jag skulle ju gå och träna idag på Friskis&Svettis, men de har ju gjort något asjobbigt bokningssystem som gör att man kan boka i förväg. Detta i sin tur orsakar att spontanträning inte längre är möjlig för alla pass är fulla. HA! Vilken dårskap. Så nej, jag kunde inte träna förrän typ tre timmar senare då de hade några få platser lediga. Så jag gick hem och spinnade i en sjuhelvetes fart i en halvtimma och sedan hade jag även ett fyspass med mina vanliga övningar som vanligt. Så nu är jag nöjd, och trött.

Vi dansade förresten på gympan idag. Måste antyda att jag fick två olika, mycket skickliga part

I believe these roads were made for us

Endast två fjuttiga dagar kvar, och jag har fått lite saker gjorda. Jag har köpt nya strumpbyxor, tre par och tagit ut pengar. Mamma har varit på Apoteket med och införskaffat ansiktskräm, åksjukepiller och ipren. Så nu är det i princip att packa, skriva uppsatsen och plugga spanska kvar. Plus träna då, och massa småsaker som dyker upp hela tiden. Som att handla matsäck kom jag just på. Åååhh. Hur som helst tänkte jag bara berätta att jag inte kommer blogga under sportlovet då jag är i Chamonix, som ni säkert vet. Alltså gäller de vanliga rutinerna som att inte ringa eller smsa mig, över huvud taget.

Nu är det grand finale i Hell's Kitchen som jag ska smygtitta lite på medan jag pluggar. 
Kisses, L.

Surgery

God natt mina vänner. Nu ska jag sova lite efter att ha arbetat flitigt. Jag har skrivit halva analysen och i princip hela bakgrunden. Den del som fattas måste man ha en speciell graf till och jag kan inte hitta den någonstans så jag måste fråga min lärare.

Jag är i alla fall nöjd för dagen, även fast jag kunde ha kämpat lite bättre. Jag har ägnat senaste timmen åt att titta på en dokumentär om två engelska flickor som vill genomföra plastikoperationer. Det är helt jävla sjukt. Hur kan man ens överväga saken när man är 16-17 år gammal? Man har ju inte växt klart för fem öre. Och visst, det är ett himla bjäbbande om självförtroende hit och dit, men det finns lösningar. Fetma kan lösas med motion och rätt kost, bröst visst, de blir inte större bara sådär men dagens samhälle har allt för dåligt självförtroende. Man måste lära sig att acceptera sig själv för den man är. Plastik borde endast finnas för de som verkligen behöver det, tex när de förminskar matsäcken för att det är den enda utvägen eller när brösten är för stora och orsakar ryggsmärtor. Eller om man blivit brandskadad bara för att nämna  några få. Jag tror att det finns ett bättre sätt att lösa saker på än att gå den enkla vägen. Genom acceptans av samhälle och media, som för övrigt förbättras varje dag, så blir det lättare att se sina bra sidor istället för mina brister. Alla har komplex, små, stora och många. Men det är fel att lösa de genom operationer!?

Jag måste sova nu. Blir bara arg när flickor i min egen ålder inte inser att de är underbara som de är, och måste tillta vidriga åtgärder för saken. Okej, jag är inte heller nöjd med allt och har vissa riktigt dåliga dagar, men jag skulle aldrig lägga mig under kniven.
Kisses, L.

Vad hände?

Ja, vad hände?

Andas.

Nu måste jag faktiskt ta en paus i mitt pluggande en sekund och blogga. Eller göra något som inte har med uppsatsen att göra. Det går faktiskt ganska bra. Långsamt, men bra. Jag har ändå fått ner lite saker på datorn som låter vettigt. Jag har bestämt mig för att skriva klart hela bakgrunden samt kartor och diagram och analysen ikväll. Då har jag bara introduktion, slutsats och lite annat kvar sen. Det blir perfekt. Om jag nu genomför mitt mål. Haha. På det igen då.
Kisses, L.

Jag och systeryster för länge sedan.

Stressed or blessed?

Hej allihopa! Jag är hur stressad som helst! Just nu så har jag precis ätit en bit mat och ska börja med uppsatsen, igen. Jag mådde inte bra i skolan idag så jag gick hem efter matten. Det är mycket bättre nu, men jag hade världens magsmärtor och huvudvärk. 

Det är inte långt kvar nu till Chamonix! Bara, tre dagar! Och på den fjuttiga tiden ska jag göra en miljon saker. Jag ska växla pengar, inhandla tusen saker, packa, skriva listor, skriva uppsats, plugga till spanskaprovet, gå i skolan och träna. Kul.

Igår var jag på möte med KMK-gänget. Vi snackade lite inför i sommar och så, det ska bli så sjukt roligt att få åka ut igen. Sen så dog jag av stress. Fast, tänk vad skönt när jag sätter mig på bussen på torsdag och har gjort allt och har bara ett långt lov av skidåkning och festande kvar. Härligt, härligt.

Plugg var det.
Kisses, L.

So far, so good

Nu är jag hemma igen. Blev inget klokare och vet fortfarande inte vilken färg jag ska ha.. suck. Vera ringde förresten när jag var i färgaffären. Det hade gått bra för henne på UWC och hon hade varit sig själv. Jag är glad för hennes skull, hon kommer säkert vidare till andra intervjun.

Nu ska jag skriva lite på min uppsats innan jag gör mig i ordning inför kvällen. Ja just det, jag fick min efterlängtade iPod idag. Fick den i julklapp egentligen, men färgen jag ville ha har inte funnits förrän nu. Det blev en lila, min favoritfärg.
Kisses, L.

Valentine's day

God morgon alla som älskar och älskas. Idag är det alltså den dagen då man ska bry sig om dem/-n man håller varmast om hjärtat. För min del så ska jag vara med min familj nu på dagen. Vi ska åka och titta på färg till mitt och Majas rum nu när vi ska göra om. Kvällen blir mys hos min Kladdis samt några andra utav mina närmaste. Vi kommer däremot sakna Clara och Vera som ska umgås med sina respektive pojkvänner.

Vera söker till UWC idag. Det är flertalet skolor startade av FN för überambitiösa människor, som Vera. Om hon kommer in är hon borta två år, alltså resten av gymnasietiden. Jag hoppas att hon kommer in, vilken chans! Fast ändå inte.. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Vi skulle ju hålla kontakten, absolut! Men att inte ha henne vid mig varje dag får ögonen att tåras. Det här handlar trots allt om henne, och eftersom det är hennes största dröm unnar jag henne det, hundra gånger om. Jag vill att hon kommer in, Lycka till älskling.

Igår var jag och Lollo hos Clara och tittade på film. Vi var så trötta och slitna som vi vanligtvis är på fredagar. Vi hyrde "Barnhemmet", en relativt ny skräckis. Den vr skitbra. Se den! Skräckfilmer är inte direkt känd för att vara bra, bara läskiga, men den här var ruskigt bra, samt läskig såklart. En sådan film man tycker om att se, och inte bara dör av att man håller på att kissa på sig. Kissa på sig höll väl Lollo på med hela kvällen, hon var skitskraj. Jag och Clara var väl också ganska rädda, men det var mest för att Lollo skrämde upp oss med sitt skrik, hehe.

Nu ska jag åka och köpa färg.
Kisses, L.




Hallonsmoothie

Yes, det är vad jag sitter och smuttar på just nu. Jag är läskigt nöjd eftersom jag sällan vill lägga ner tid eller jobb på frukosten, och då slutar det alltid med att jag äter en frukt eller något. Men nu gjorde jag en hallonsmoothie på banan, hallon och yoghurt och den blev jättegod. Och det var roligt, både för att det var enkelt och snabbt och för att jag väckte hela huset när jag satte på mixern. Idag är det äntligen fredag och helg, men jag kommer få fullt upp för jag vill skriva klart min uppsats till på måndag.

Have a nice day.
Kisses, L.

Dagens bild 12/2

Hade menat att slänga in Dagens tidigare, men blogg.se krånglade som vanligt (gives the evil look).

Jag och Carro på hennes 18-årsdag

Sweet home villastaden

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång och kylig färd hemåt. Jag är dessutom arg på pappa. Får se om han kan smälta mitt hjärta av is (för att det var så kallt utomhus, och för att jag har så långt till bussen) med hjälp av lite mat. Jag är nog lite bitter. Stackars Lollo, på tal om det! Hon träffade en kille, låt oss kalla honom "S" för svin. S har nu känt Lollo i två dagar och har varit otrevlig och elak mot henne flertalet gånger. Hur som helst, såhär löd konversationen:

S: Vilka skor är snyggast, Williams eller mina?
L: Jag måste säga Williams, jag var ju med och valde ut dem.
S(spydigt): Ja det är klart, annars vore det som att dissa dig själv.
L: Varför är du så bitter?
S: Jag blir bitter av att se ditt ansikte.

VASA!? Hur dum får man vara? Han har känt henne i två dagar. HU för sådana snubbar. För er som inte har privilegiet att ha sett henne; Lollo är snygg.

Nu har jag iallafall varit duktig och tränat utan att skada mitt djävulsknä. De dagliga övingarna och sedan är dagen komplett. Eller nästan åtminstonde. Jag vill skriva lite på uppsatsen med, sen är jag mer än nöjd.

Kisses, L.


Geography is a wonderful thing

Hey you. Nu sitter jag åter igen på mina Geografilektion och chillar galet. Vi får egentligen gå hem, men klockan fyra ska jag, Vera och Lollo träffa Clara och träna. Det går hur som helst bättre för mig idag än igår! Nu har jag fått fatt i några riktigt smaskiga texter och faktan som kan hjälpa mig en bra bit på vägen.

Det är ganska skönt att vara i skolan när det inte är så många i tex klassrummet. Det blir lugnt, utan att det är tråkigt och bänkarna plus stolarna förvandlas till vilketr café som helst. Man sitter och småpratar och får inte så mycket gjort, men det är jättemysigt.. okej, jättemysigt var väl att överdriva, men det är skönt.

Jag försov mig imorse förresten. Tack och lov så ställer min syster sin väckarklocka alldeles för tidigt så jag vaknade utav den, 20 min försent, förvisso, men mycket bättre än flera timmar. De här långa och tidiga dagarna tar kål på mig. Jag har jättemycket att göra nu; Geografi-uppsatsen, Musikprov att plugga till (imorgon), Spanskaprov att plugga till (torsdag) samt en miljon till saker inför Chamonix.

Nu måste jag fortsätta, skriver när jag kommer hem.
Kisses, L.

God Morgon

Hallå alla pigga! Gud vilken tid det tog att komma in på blogg.se, samma var det igår. Idag är det en lång dag så jag har ätit en stor skål fruktsallad till frukost. Have a nice day!
Kisses, L.

Dagens bild 11/2

Clara skulle förklara för oss hur hon har sex. Jag har inget med saken att göra, är som en skyltdocka, hah.

Jag och Clara utanför friskis&svettis

Fruitsalad & Top Model

Tjenahejsan, vi ses du och jag igen. Nu har jag ätit middag och gjort klart min fruktsallad. Den ser fruktansvärt god ut, och vindruvan som jag smakade levde upp till mina förväntningar. Om fyrtio minuter börjar finalen i Top Model cycle 11, så då ska jag, Maja och eventuellt pappa (han var inte säker på om han ville se) sätta oss och titta, samt smaska på min delikata fruktsallad (anledningen till hans osäkerhet). Jag för min del hoppas Analeigh vinner, hon har utvecklats så grymt genom hela säsongen och är den fräschaste och den som bäst kan representera Amerika. Jag håller tummarna.



Förövrigt kan jag inte bestämma mig om de individuella valen. Matte C och Spanska 4 är givna, men sen då? Jag funderar på Business (50p) och Comuter Basics (50p), kruxet är bara att båda är under höstterminen. Hmm...
Annars kanske jag vill välja drama, eller Environmental Studies, båda på 100p. GAAAH, jag blir galen!

Kisses, L.

Lights will guide you home

Äntligen hemma! Geografin var som tidigare nämnt urtrist men engelskan var desto roligare. Miranda och Jennifer hade ordnat en jättebra presentation på vad "En midsommarnattsdröm" handlar om. De förklarade på ett roligt och snyggt sätt så nu har man mer pejl.
Vi fick då även veta vilka roller som finns, jag vill gärna delta i skådespeleriet, men endast en liten roll. Jag kan tänka mig Älvdrottningen eller Den andra drottningen som har relativt små roller.

Sen åkte jag till Åkermyntan och mötte upp pappa för att köpa frukt till en fruktsallad som jag ska göra nu. Det blir mys att vara i köket med pappsen, när han lagar middag, och jag efterrätt!

Förresten hade jag DUBBLA lektioner Naturkunskap imorse. Det var pest. Och imorgon ska pappret om de individuella valen in. Huvaligen.

Kisses, L.

Too cool for school

.. och just därför orkar jag inte jobba med min uppsats just nu. Vi har geografi och skriver om befolkningarna i olika länder, som vi därefter ska jämföra. Jag har valt Norge och Singapore då de båda har liak många invånare men ser helt olika ut. Båda är dessutom omringade av vatten. Hur min "main question" kommer att lyda vet jag ännu inte.

Så istället för att göra det så lyssnar jag på Vera som sjunger, Josefine som klagar på de sega datorerna och mina tangenter som smattrar när jag bloggar. Nu ska jag återgå till att se busy ut.

Vi hörs senare!
Kisses, L.

Dagens bild 10/2



Vera och jag på Lollo's födelsedagspicknick på Djurgården

I knew I loved you before I met you

Har just tittat klart på Top Model cycle 11 och min favorit gick vidare, Analeigh. Nu ska jag bara göra mina benövningar och sedan lägga mig tidigt då jag börjar 8.20 imorgon. Sing hallelujah.

Kisses, L.

PS. Dagens låtext är "I knew I loved you" med Savage Garden. Så fin.



Edit:

Det här var mitt hundrade inlägg, tjoflöjt. Inte mycket men alltid något är det.

Live, love and laugh

Haft en prima dag? Min har varit upp och ner. Gympan började bra och jag var grym på killerball enda tills jag råkade vrida mitt stackars knä och förlorade stabiliteten. Så jävla typiskt, det gjorde skitont också! Sånt gör mig så arg, inte långt kvar till Chamonix och jag får inte åka om jag inte är fullt frisk i knät. Jag var inte den enda som gjorde mig illa. Sandra råkade springa in i väggen eller liknande, missade själva händelsen, och skadade foten som svullnade upp, stackarn. Om du läser det här lägg foten i högläge så går svullnaden ner :).

Svenskan var också chill då vi kollade på en film, "Hets". Gammal svartvit rulle som var måttligt spännande, men jag kände mug ändå som en prinsessa för Lollo och Vera satt och lekte med mitt hår, satte upp det och masserade mig. Haha, tack tjejer, mer sånt!

Spanskan var som vanligt olidlig. Punkt. Väl hemma satte jag mig på träningscykeln (varannan dag var det) och cyklade i ca 30 min. Sen ska jag även göra mina övningar. jag ska till Chamonix.
Det är även dags att välja individuella val till 2an. Svårt det där. En sak som är säker är att det blir matte C. Antagligen blir det Spanska 4 med, men det lockar desto mindre..

Kisses, L.

Too early?

Good morning sunshines! Nu sitter jag i mjukisbyxor och sport-bh eftersom gympa är dagens första lektion. Jag äter även på en bit bröd. Hoppas ni får en underbar dag!

Kisses, L.

Sleeping beast

Nu säger jag natti för idag och återkommer imorgon! Det är irriterande att min laptop inte har någon inbyggd webcam för det skulle vara så mycket lättare att slänga in lite bilder då. Nu måste jag ju ladda kameran, komma ihåg att fota osv, osv.. Yeah, yeah, imorgon har jag gymnastik tjohooo och jag ska köra järnet inför Chamonixxxx! Måste verkligen bli skitstark i benet.

Natti natti
Kisses, L.

Frustrerande

lisen säger:

hej töntlund

lisen säger:

vad duktig du är på att plugga

maja säger:

tju

maja säger:

thanks

maja säger:

jag tar en fika pouse

lisen säger:

pouse?????????!?!?!?!?!

lisen säger:

du är ju dummare än vad du ser ut, och du ser sjukt dum ut

Visst, det kanske inte var så snällt, men WAKE UP och haja läget. Förstår ni inte hur frustrerande det är att prata med någon som är totalt IQ-befriad. Och det här är ett lindrigt exempel. Läs hennes blogg och skåda hur hon vansköter svenskan.


Some things you just got to do.

ÅH. Nu måste jag ta mig i kragen och göra svenskan. Vi håller på att skriva referat till en artikel. Det är bland det tråkigaste jag gjort i svenska. Svenska är ett kul ämne! jag vill skriva noveller eller läsa böcker, inte skriva referat! Jag är hur som helst klar. Måste bara rätta och fixa lite. This sucks. Jaja, sedan blir det mina benövningar jag måste göra varje dag nu fram till Chamonix om mindre än två veckor. Jag ska även träna varannan dag, jag hade tänkt friskis två gånger i veckan och lång powerwalk två gånger. Det låter väl duktigt?

JAJA, svenska var det.
Kisses, L.

Ge mig sommar direkt efter Chamonix.
Btw, bada efter segelbåten är bland det mysigaste man kan göra.

Dagens bild 9/2

Den här bilden är nu min facebook-bild. Kim lade upp den för ett tag sedan. Den är från 2005! Jag saknar henne, hoppas du läser detta min ängel. Jag längtar efter dig.

Jennie, Victoria, jag och Kim innan utgång.

Maybe we can start again

HEEELLLOOOOO LOVERS!
Jag tog en bloggpaus och fick en del klagomål så jag beslutade mig för att börja igen. Det var galet skönt även fast jag missade det mycket flertalet dagar. Jag tänker inte skriva värsta långa inlägget om vad jag gjort sen sist. Det har varit uppåt och neråt. Punkt slut.

Imorse gick mitt självförtroende i botten. Ingenting satt snyggt, sminket kladdade och håret hängde livlöst. Förra veckan hade jag en snyggvecka, nu får jag mitt straff.  Efter att ha bytt kläder fem gånger och satt upp håret i en hästsvans så for jag till skolan som började 11.20 (tack gode gud för måndagar). Dagen inleddes med matematik där vi fortsatte med sannolikhetslära och matte B. Jag är sååååååå grym som tagit mig igenom matte A på ett halvår. Till lunch blev det Rattatouille. Och godare finns ju. Geografin var tankespridd och engelskan hur lugn som helst. En smärre chock slog oss under den lektionen som väckte blandade känslor. Dessutom så valde vi vilken pjäs vi vill framföra på Shakespeare-day i Maj. Det blev "En midsommarnattsdröm".

Imorgon har jag egentligen tandläkartid 10.15 men jag vägrar att gå. Jag fick reda på det igår och när jag försökte ringa för att ändra tid så rullar bara deras telefonsvarare och via internet funkar det inte heller. Jag börjar 10.10 imorgon med gymnastik och jag tänker inte missa den för en dum tandlänkartid som jag ändå inte vill gå på. De är så dååååliga så det är sjukt. Jag har aldrig haft samma tandläkare och de är sämst och man känner sig inte ett dugg trygg. FYFAN.

Kisses, L. 

RSS 2.0