Surprise

Jag måste bara säga att jag är förvånad över hur många i klassen som verkar läsa min blogg. Jag menar, den är inte speciellt bra eller roligt skriven - jag skriver ju bara för mig själv. Så att så många läser den var en positiv överraskning, haha!

That's all.
Kisses, L.


Dagens bild 11/3

Jag var ju i CHAMONIX härom veckan. Det var underbart.

Jag i Courmayeur, underbart!

I'd put myself first

Saknat mig? Jag tog ett uppehåll för det här är trots allt min blogg. Jag skriver om jag känner för det, inga måsten, inga krav. Så när det inte dyker upp ett inlägg på ett tag vet ni vad som hänt.

Jag måste börja med att gratulera min goda vän Vera! Hon fick idag veta att hon gått vidare till nästa intervju till UWC. Grattis! Du är verkligen värd det här, du om någon. Jag vet att du inte är garanterad en plats än, men det är faktiskt 50% chans så jag säger grattis åter igen för jag vet att det här är ditt kall.

Jag och pappa har skaffat segelbåtar på volvooceanrace.com så nu sitter vi och nördar oss och byter kurs hela tiden. Det är ballt för vindarna följer de riktiga i denna sekund så det blir klurigt att fånga vinden bra. Dock är det en jättebra övning för mig som inte förstår mig på det här med segling. Rekommenderas, det är faktiskt skitkul! (NÖRDVARNING!)

Nu ska jag skriva klart min lilla text om McDonalds och träna lite.
Kisses, L.

To be or not to be.

Jag har typ teater på hjärnan. Idag har jag bara umgåtts med teatermänniskor och läst Shakespeare. I alla fall hela eftermiddagen. Jag och Vera åt lunch på Ki Mama (?) och sedan satte vi oss på ett café som jag inte minns namnet på. Efter en stund kom Marcus (hennes boyfriend) och även Lucas, som hon går på teater med. Vi samtalade om både det ena och det andra, bl.a genusdebatten. Vera eldade upp sig rejält eftersom hon har starka åsikter inom ämnet. Ungefär som Madde och MUF, det finns inget slut. Senare kom också Linnéa och hennes pappa som var störtskön.

Jag hade ju spanskaprovet imorse. Det gick åt pipan för att uttrycka det lindrigt. Jag har aldrig chansat så mycket och jag blir glad för ett G. Punkt. Jag orkar inte dividera i det där något mer, så nu var det glömt. Mattequizet gick okej. Slarvfel dessvärre men rätt uträkning och allt det som var viktigt.
Ikväll har jag fixat på mitt rum och hållt på så jag har inte hunnit med så mycket annat. Tvättat och sånt.. Nu ska jag snart sova eftersom jag börjar tidigt imorgon igen. Yes.
Kisses, L.

Hugs&Kisses

Fan nu tappade jag allt. Det bara försvann. Jag vill inte vara med längre. God natt.
Kisses, L.

Hey girl, hey!

Tillbaka. Vi fick kyckling i grön curry med bulgur och sallad. Det smakade mycket bra.
Jag och Vera gick och tränade idag också, det blev aerobics som är kul men svårt att hänga med i eftersom man lär sig hur många nya steg som helst på så kort tid. Innan det träffade vi Clara på Café Fix och pratade ett slag. Vi har ju inte setts på hur länge som helst iom Chamonix och allt så det var ett kärt återseende. J

Jag och Vera har gemensamt lagt upp en plan på vår träning; vi ska träna två gånger i veckan på friskis, två gånger hemma/enskilt i form av löpning spinning och dylikt. Dessutom pratar vi om att gå och pröva nya saker såsom Afrikansk dans, simning, yoga och andra saker som man inte gör så ofta. Det skulle vara ca en gång i veckan om det hinns med. Känns bra det här, man vill ju bli fit inför beach 09 (höhö).

Ikväll så ska jag hur som helst fokusera på skolan. Vi har spanskaprov imorgon, endast grammatik (!!!), samt matte quiz som  vår snälla mattelärare gett oss. Alla älskar vi ju sånt.
Då vet ni hur min kväll ser ut, hoppas er blir mer roande.

Kisses, L.

Ordinary days.

Hej ni tre läsare, nej då jag har lite fler än så tro det eller ej. Jag länkade just min blogg till William och då kände jag mig bara tvungen att uppdatera. Så, hej och välkommen Willie.
Idag har varit pain in the ass. Det började med flertalet snoozningar och därefter dubbeltimme i Naturkunskap. Om jag hade velat tillbringa en halv dag i en lab-sal så hade jag valt natur!? Sen fick vi fisk till lunch, och jag som var vrålhungrig.

Nu ska jag äta tydligen, skriver senare!
Kisses, L.

Your perfect eyes, they're all I can see

Jag är tillbaka i Stockholm! Jag har haft en underbar vecka i Chamonix med störtsköna människor samt festande och skidåkning. Hur som helst måste jag meddela den dåliga nyheten att min dator har fått för sig att strejka. Alltså fungerar inte mitt internet på den, vilket innebär i sin tur att jag inte kan ladda upp bilderna som är så otroligt fina, eller blogga speciellt ofta.

Dagen började iaf med att Ms. Rhoads överraskade oss med ett matteprov. Det är alltid lika uppfriskande, tack för det! Sen körde vi på med engelska och geografi. Det bästa med dagen var ändå att få träffa Vera och alla andra som jag saknat ihjäl mig efter.
Vi hörs nog först imorgon igen..
Kisses, L.


RSS 2.0