I've been crying for so long, fighting tears just to carry on, but now, but now, it's gone away!

FIFAN VAD SKÖNT. Historian är inlämnad och klar. Inte fullt nöjd med den, men Mr. Olsson har lovat att vi ska få tillbaka dem och förbättra när de är rättade. Hur mång gånger har jag inte våndats och gråtit över det här pissiga arbetet!? Så glad att det är slut nu. Känns på en gång som att ett stort klippblock släppt från mina axlar. Hela fucking Trysilfjället. Det var extra svårt för mig att skriva den här uppsatsen. Inte för att uppgiften var svårare än något annat, utan pga personliga problem. Som jag snart hoppas få en lösning på. Det har redan börjat diskuterats här hemma, och jag kommer att berätta för er, mina vänner, så fort allt är klart och bestämt.

Nu ska jag fira med att ta det lugnt.
Kisses, L.

All I can breathe is your life

Tid att blogga. HAHA, mitt pluggande de senaste dagarna har varit löjligt! Men nu är jag tillbaka på normal plugg-nivå - alltså lite läsning hit, och lite skrivande dit, men inget större. I feeeeeel good.

Däremot ändrades det när jag kom att tänka på hur kul den här hösten skulle bli:
Jag fick i julklapp en resa utav min pappa. Den går till Florida där vi reser runt, går på både Universal Studios och Disney World samt upplever USA (eller ja, den delen av USA. Jag har ju aldrig varit där). Efter en vecka skulle färden gå vidare ut på kryssning i Västindien, även det en vecka. Alltså världens drömresa. Nu när jag ska opereras går inte resan att genomföra, förrän ett tag efter operationen. Vilket är hur trist som helst. Det hade ju varit det perfekta avbrottet på höstterminen.
För övrigt ska jag åka till Trysil första helgen i december med alla ledare från KMK-lägret. Tror ni att jag kommer kunna åka skidor, nej! Men jag hoppas på att kunna följa med ändå och bara umgås, för det är verkligen ett härligt gäng!
Mamma hade planer på jullovet, en alpresa. Inte helt fel va? Jo, pga mitt jävla knä. Nu blir inte heller det av.

Det kommer bli en sjujävla termin! Lookin' forward to it.

Kisses, L.


You're supposed to care, but you never make me scream

Hey you guys. Jag har haft en riktigt bra dag, vet inte riktigt varför - med tanke på att jag mest bara gått i skolan och sedan pluggat.. Men när jag tänker tillbaka har den varit ganska så okej. Nu sitter jag iaf och skriver på min fruktansvärt jobbiga historiauppsats. Handlar om de första civilisationerna, yaaaay. Men det flyter på. Den ska vara inlämnad onsdag nästa vecka först. Men man måste lämna in första utkastet redan på onsdag om man vill ha feedback, vilket man självklart vill.
Hur ser resten utav kvällen ut då? Hm.. jo, när jag är klar med historian så ska jag plugga spanska! Woooo. I love my life.

Kisses, L.


My beloved history book.


Did you really mean every word that slipped through your sweet mouth

Tuudelu! Dagen har som vanligt spenderats i skolan och för en gångs skull blev det en direkt hemfärd. Har passat på att vara kvar i stan och hitta på saker nu innan pluggandet drar igång ordentligt. Igår tex. knatade jag runt i Vällingby i väntan på Camilla som slutade lite senare än jag. Vi testade Wayne's som numer finns på Mattorget i Vällingby. Därefter begav vi oss hem till mitt place och fixade in ett ton musik på hennes iPod. Det är alltid så mysigt att träffa Camilla.

Idag ska i alla fall jag och Maja laga middag själva, mao, jag kommer få laga. Får se vad det blir, men tror jag kör simpelt på pannkakor - alltid gott!

Kisses, L.


God morgen allesammen

Man skola aldrig icke äta frukost. Då är det bättre att bara äta en frukt så man får i sig någonting.

Demonstration:


Väldigt attraktivt..


Flaws and All


It's complicated, it always is

Det är inte alltid så lätt att släppa in någon i ens liv. Speciellt när man inte har valt det själv. Men jag gör mitt bästa för jag vet att det betyder allt för dig.

Blueberry, Vurma och Gossip Girl

Hej bloggen! Mm.. aa.. hihi.. mm. Idag har jag haft en strålande dag! Morgonen var som vanligt tuff, mao, jag var trött. Hade matte med parallellklassens mattelärare, och jag måste säga att jag är så glad att vi har Rhoads. Trodde aldrig att jag skulle säga det, men there, I did it.
Jag visste att vi skulle ha halvdag (yaaaay), men det visade sig att vi inte hade gympa heller (double-yaaaaay)! Så vi fick gå jättetidigt, efter bara en lektion. Då spatserade jag, Vera, Maddie och Lou-lou ner till Vurma och kalasade på deras goda grillade smörgåsar. Jag tog en Rugguggla (tonfiskröra med rödlök och kapris) som smakade förträffligt.

Det blev mycket skratt och skrik (från Lollos och Maddes sida) och mycket hyshande (från Veras och min sida), alltså var allt som vanligt! Därefter begav Marcus (som anslöt efter en stund), Vera och jag oss mot Stureplan för att Vera skulle jobba och jag skulle leta efter något att spendera pengar på. Dock gick våra planer i stöpet när Vera inte hade det passet, och jag hittade absolut ingenting. Så jag fortsatte smutta på min smoothie från Blueberry som Vera tipsade om.

Nu är jag hur som helst hemma och ska kolla på Gossip Girl en stund innan middagen!



Jag, Millis och Stina. En gammal goding från engelska.


Jag, Stina och Millis. Samma tillfälle.

Jag har hittat alla mina gamla bilder som jag hade på min stationära dator så det kommer en hel del godingar framöver!




HA!

Efter jag är klar med mina övningar ska jag avnjuta en tonfisköra med keso och kanske en morot.
Vad har det blivit av mig?!


Hurtbullen

Jag är helt slutkörd! Snubblade precis av motionscykeln, genomsvettig med spagettiben. Körde i 30 min i hög fart utomhus med solen gassande vilket ledde till ännu mer svett, freeeesh! Nu ska jag bara lugna mitt hjärta som bultar i bröstet och sedan blir det armhävningar och sit-ups. Känner mig riktigt hurtig som valde det här över att fika med mina kamrater för dagens agenda.

Sit-ups gör du bäst på en pilatesboll. Du kan gå ner djupare och du slipper smärtan som hamnar i svanken av hårt golv. Dessutom är det roligare och mer effektivt. Jag brukar göra 3x20 och varva med armhävningar som jag också gör 3x20. Alltså 20 sit-ups, sedan 20 armhävningar och så tillbaka till sit-upsen igen. Armhävningarna gör jag däremot på knäna (jag har sämst armmuskler).

Eftersom jag ska opereras senare i år så gör jag även lite benövingar för att komplettera; knäböj, utfall och tåhävningar. Även dem blir 3x20 och varvas.

Nu ska jag fortsätta..


Mogi

Min absoluta favoritbloggare är Mogi. Jag rekommenderar verkligen alla att läsa hennes blogg, om inte för annat så för hennes vansinnigt snygga stil, eller hennes gravt roliga uttryck. Där har vi en tjej med kött på benen, en tjej som har något att ge. Hon är en förebild att se upp till, alla de anda fjortisbloggerskorna kan ju ta och skita på sig, för det som kommer hålla i längden är de som är äkta.
Så läs hennes blogg, och tipsa alla om den, för hon är något alldeles speciellt.









Kvinnor som gillar film


Status: Soffan med min B&J (som jag aldrig åt igår) tittandes på Saw på kanal 5.

Kollade förut på Män som hatar kvinnor som Mathias köpt med sig. Faktiskt så var det första gången jag såg den, och den var grym! Julia, min kompis som spelar Harriet som ung gjorde ett underbart jobb på alla bilder osv. Nu återstår det bara att läsa boken!

God natt,



Horse-back riding

Äntligen hemma! Jag och mamma hade en supermysig dag på stan tillsammans. Vi gick mest omkring på NK och Mathilde och kollade på fina tunikor. Jag hittade en MEGAsnygg tunika i marinblått a la ryttarinna. Hahah, jag ser ut som att mitt livs kall är dressyr, men inte gör det mig någonting när den är så snygg! Från Hunkydory som har så fina plagg!

Det blev också en mysig kofta från Boomerang som jag har tagit på mig nu när jag krupit ner i soffan. Även den i marinblått. Har så svårt att hitta byxor, jag tycker inte att jag passar i några men jag hittade efter mycket letande ett par svarta jeans med balla sömmar och dragkedjor. Mycket nöjd är jag, och mycket söt. Efter det orkade jag och mamma inte mer så vi tog bilen och köpte hem massvis utav räkor och kräftor som vi ska kalasa på till middag. Mamma fick hem ett par kostymbyxor och en gammelrosa tunika från Hunkydory den med.

Tack för en undebar dag mammsen, och jag ser fram emot att få shoppa resten inom kort.
 


I min nya kofta från Boomerang


Painted faces fill the places I can't reach

God morgon folket. Inatt har jag sovit förvånadsvärt bra! Mamma plockade fram lite öronproppar till oss så att vi inte skulle störas utav Hugo, och det funkade exeptionellt. Inte för att jag tror att jag hade vaknat ändå, stocken kallar dem mig.

Idag så ska jag och mamma ut och shoppa järnet på stan. I födelsedagspresent fick jag det utav henne, men jag har ännu inte nyttjat det eftersom jag ville vänta tills höstmodet började ploppa upp i butikerna. Så nu ska vi ut! Ska passa på att köpa lite "finare" saker som man annars inte gör när man lever på studiebidraget.

Ha en underbar dag så hörs vi senare!




At Emma's Good-Bye party


SAY MY NAME BITCH!

Jag borde plocka undan i köket innan de andra kommer hem. Mamma blir nämligen rosenrasande om det inte är åtminstonde rent. Plocka ur diskmaskinen är ännu ett borde.

Jag orkar inte.




To a dear friend

Let me be the one you call
If you jump I'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone


Jag är så glad att du finns till för mig. Jag uppskattar varje ögonblick vi är tillsammans. Om vi någonsin skulle tappa fästet så vet du;

"I'm going back to the corner,
where I first saw you
gonna camp in my sleeping bag
I'm not gonna move."

To every day I can lay my eyes on you, to every day I get to feel your warmth, to everyday I can be me, because that's only possible when I'm with you.


Det är dags för fredagsmys

..om det så är det sista jag gör! Ja, nu har jag och Maja handlat allt för att komplettera fredagsmyset.

- Ramlösa
- Chips
- Godis
- Ben&Jerry's - Phish Food
- Sushi

Smarrigt värre. Anledningen till detta spektakel är att ikväll så kommer min moster och min lilla kusin Hugo (!!!). Hela veckan har jag gått och längtat efter den lille krabaten som snart fyller 1½ månad. Så detta äro mina plane fö kvällen.

Förresten Mariam, såg du vad jag skulle äta ikväll? Just det, sushi!
Kisses, L.



Min kväll:


Mys med Maja & Hugo..



..och min bästa vän Ben&Jerry


It's a new start.

Carnival. Det är vad jag ägnat min dag åt. ESB hade åtagit sig det torra temat 80-talsdisko. Det var en katastrof. Trots alla paljetter, färgade leggings ocg snedtofsar (och låt oss inte glömma Jen's och Natashas grymma koreografi) så gick det inte vägen. Oj, så oväntat. Jävla treor som valde det här temat. Jävla treor som inte ens deltog. Vi skulle ha tagit ketchup-orgien. Jävla ketchup-hatare.

Höjdpunkten var Tobeys framförande i klackar, peruk, paljettklänning och strumpbyxor till "I Will Survive". Heeeeee's soo fine. Trots detta var det inte en total flopp med tanke på vad ENB och någon körklass lyckades åstadkomma.

Nu sitter jag här och lyssnar på Sexual Healing med Marvin Gaye. I'm in the 80's mood.

Sleep tight, kisses, L.



RSS 2.0