Dagens bild 17/1

Den här bilden borde väl komma upp imorgon eftersom det är då hon fyller år, men hon får vara med idag med.


Caroline, 17 år än så länge.

Party like a rockstar, look like a moviestar.

Hey you. Jag kom just hem från en tur till Vällingby med Camilla. Vi gick lite i affärer och fikade. It's nice to catch up. Jag köpte en ny mascara, som jag verkligen behövde! Det blev Loréal's Telescopic. Jag har testat den förut och var nöjd då, men nu har det ju kommit en (hyfsat) ny svart modell. Så när jag ändå behövde en så kunde jag ju passa på att pröva den. Sen köpte jag ett läppglans från Maybelline i en rödrosa ton. Strumpor blev det med, samt present till Carro som fyller år imorgon. Ikväll så ska jag till henne på middag och partaj så jag ska alldeles strax gå och byta om sminka om mig. Nu ska jag bara vila upp mig, sedan ladda med musik.

Ha en trevlig kväll!
Kisses, L.

Thank you for the music.

Nu ska jag ladda in låtar på min iPod sen så blir det sängen för mig. Jag är för trött för att sitta uppe.
God natt alla!

Kisses, L.

Dagens bild 15/1

Lägger upp en bild på mig från sjukhuset. Pappa ville absolut fota.


Jag, i smärta

Wishing for sleep

ÅÅÅH, jag är så trött! Jag kunde inte sova igårkväll och började tidigt imorse så det blev inte mycket sömn för min del. Det blir inte bättre av att jag blivit mycket förkyld.

Idag så åkte jag till stan för att köpa något att ha på mig på Carros 18-årsfest. Jag hittade en svart kjol från Monki och en blus från HM. Vet inte om jag tänker ha på mig någon av dem, men det var kläder som jag behövde. När jag och Vera satt på tunnelbanan så kom det in en snubbe och började spela musik. HAHA, Vera blev sjukt frustrerad och ville slå ner honom för att han störde hennes frid. Jag gick av en station innan henne så jag hoppas hon inte gjorde någon illa.

Nu har jag skickat min uppsats till Swahn också så jag är ledig för kvällen! Känns bra. Kanske ska kolla på lite satc. Jag är inne på sista säsongen nu.. Jag vill inte att det ska ta slut.

Kisses, L.

Dagens bild 14/1

(Jag hinner inte, essaay)

Jag och Moët på julafton.

Dagens bild 13/1

Här kommer en bild på kinkingen (och jag)

Jag och Maja på väg ut i backen

A hard work, work.

Hi there. Jag håller på och skriver min essay om Algeriet och västvärlden och shit. Det går ganska bra! Lite längre analys och finslipning så är jag nöjd. Självklart så måste background, intro och conclusion dit med men det är den lätta delen - tas hand om imorgon. Där har ni anledningen till uteblivet bloggande.
Nu sitter jag och väntar på att papi ska komma och läsa igenom den så jag kan få en åsikt med lite perspektiv.
Idag var den lååånga dagen i skolan. Den var jobbig. Det positiva var att vi inte hade någon mattelektion, fast vi hade behövt det inför det kommande nationella provet. Jag, Josefine och Vera gick då till Fix och åt lunch. Svenskan och spanskan var chill men lååånga och tråååkiga. Imorgon är dagen också lång...

Maja klagade förut när hon läste min blogg på att hon inte var med någonting. Så jag ska försöka involvera henne lite mer, det tycker ni andra säkert är asroligt att läsa! Om min lillasyster som har kronisk damp och de största humörsvängningarna jag sett.

God natt. Nu kan jag sova med gott samvete efter allt mitt arbete!
Kisses, L.

Dagens bild 12/1

Jag kom på att jag inte lagt upp några julbilder än så här kommer en.


Precis färdigklädd gran och jag har satt på stjärnan.

Crisis.

Haft en trevlig kväll?
Inte jag. Mamma var här på middag och vi hade ett enda, stort, långt, odrägligt familjeråd. Vi snackade motion, matvanor, hushållssysslor och andra livsviktiga, urtrista saker. Aningen kaosat och både jag och Maja blev väldigt upprörda!

Nu är det över i alla fall och jag ska sätta igång med spanskan. Vera är en gullis. Hon är så sjukt underbar. Jag älskar henne. Puss my love.

Idag var chill! Jag kom till skolan och gick ögona böj till skolsyster för att förlänga mitt tillstånd att få åka hiss. Hon var inte där. Jag hade so och hittade MASSVIS med smaskig information som är döviktig för min uppsats. Innan lunchen var hon inte heller där. Då var hon på lunch. MORR. Jag hade engelska och William gjorde en underbar imitation av Tjomblahombla eller vad hon hette från någon pjäs (är inte så bra på namn). Det var fantastiskt kul och jag ser gärna en repris eller två utav den!

Spanska.

Kisses, L.



Vera 1960 (PRETTO)

Dagens bild 11/1

HAHAH, How can ju possibly not laugh at this pic?

Vera och Lollo, I love you girls.

This sucks.

Jag sitter och skriver på min uppsats. Det går inte, det går bara inte! Jag försöker och försöker men det varken intresserar eller motiverar mig över huvud taget. Även fast jag hänger med någorlunda på vad som hände i Algeriet under 90-talet och alla hemskheter kan jag inte komma underfund med hur jag ska få en analys utav det. HUR!? Jag vill skriva om att det inte är uppmärksammat tillräckligt, men var finner man sådana artiklar?

Nu måste jag gå och äta en pannkaka eftersom pappa dampade på mig och Maja för att vi inte ätit någon middag.
Kisses, L.

From me to you.

Helluu everybody. Jag spenderar min eftermiddag på sämsta möjliga sätt. Jag kollar på reprisen på Let's Dance eftersom jag bara hann se de två sista numrena förut. För er som inte minns, så sov jag. DO SOMETHING.
See you later.

Kisses, L.

Myror i brallan

Äntligen! Blogg.se har varit omöjlig hela gårdagens kväll för mig. Jag hade ju tänkt slänga in dagens bild och ett litet kvällsinlägg men neeeej, det gick inte för sig. Anyway så blev jag hemma dels för att jag fortfarande mådde lite pyton, dels för att mamma inte lät mig gå ut.
Jag måste få festa! Det var typ en månad sen sist, drygt. Det drar ju ner humöret att man haltar och är nog inte så väldans attraktivt. = Jag kan inte dansa = katastrof. Jag längtar till Chamonix! Det ska bli så sjukt kuuuuuuuuuuul. Kladdis, Lollo och MOI ska åka skiten ur alla, och sedan festa sönder dem. Okej, det lät lite aggressivt, men man får inte utlopp för så mycket när man sitter hemma en lördagskväll.
Förutom det så kom Loooollo hem igår. Det var skönt att höra hennes röst igen och jag längtar tills vi ses imorgon! Idag måste jag skriva på min uppsats om folkmorden i Algeriet, någon som kan något om saken? Och sen blir det SATC, jag kan inte få nog. I'm a SATCOHOLIC. (Det lät inte lika proffsigt som jag hoppats på).

Have a great day,
Kisses, L.

My kind of bad luck

I am TERRIBLY sorry. Jag skrev inget igår, men jag har en daamn good reason. Jag blev sjuk bara sådär och fick väldigt ont i magen vid halv fem ca. Innan hade jag varit med Vera på Wayne's vid Rådmansgatan och träffat Clara! Ett kärt återseende x100000000000. Sen var hon tvungen att gå, men jag och Vera stannade kvar en stund till.
Lite senare så åkte Vera hemåt och jag till Mamma så jag kunde få skjuts hem och slippa åka tunnelbana. När vi var på väg hem fick jag hemskt ont i magen, jag trodde jag skulle svimma. Så mamma släppte av mig hemma och jag tog en varm dusch som är så skönt när man har magont. Det hjälpte lite men jag gick och lade mig i sängen efteråt. Jag vaknade strax efter nio igen och då satt hela familjen och tittade på Let's Dance. Jag joinade dem och mamma tvingade i mig lite te och blåbärssoppa (?). Sen hade jag ingen ork att sitta och blogga eller vid datorn över huvud taget så jag satte på lite satc och började på den fjärde säsongen. Den serien är sjukt bra måste jag bara säga.. Så nu ska jag väl fortsätta med det idag; Sex and the city, te, blåbärssoppa. Om jag har tur kanske jag får lyxa till på en macka med lite smör. LYYYYYX.

Kisses, L.

Dagens bild 8/1

Jag saknar det. Jag saknar dig pappa. Även fast det bara var några dagar sen vi sist sågs. I love you.


Pappa och jag på Sindre i Trysil.

Ursäkter är användbara.

Jag har inte kommit in på internet förrän nu, därmed uteblivit bloggande. Jag hade bara en lektion idag. Hur skönt som helst! Vår svenskalärare var borta/sjuk/whatever och vi fick lov att skippa so-lektionen eftersom Swahn var skyldig oss det pga av debatten som tvingade oss att stanna kvar efter skolan. Så jag vandrade hem (snarare haltade) och kollade lite sex and the city eftersom jag fick boxen i julklapp. Sen kollade jag även på senaste Gossip Girl avsnittet, WOOOOOOOOOAAAAH (!!!!!).

Imorgon börjar jag lika tidigt igen men då är det en chiiiilll dag. Jag kan ju inte vara med på gympan heller, och musiken kommer vara lugn som vanligt. Matten däremot.. Men eftersom jag fick MVG på provet så är jag inte stressad. Även fast vi har nationella om några dagar bara (!!!).

Nu måste jag verkligen sova, min hals har förresten börjat göra ont. Jag får hoppas att det snart går över, jag pallar verkligen inte det  här med. Som om jag inte hade nog med mitt knä!

Kisses, L.

Dagens bild 7/1

Första "Dagens bild" för 2009. Inget special. Jag är bara sjukt taggad inför det kommande året.
Frågan är bara hur taggade resten är?

Kajsa, Mimmi, Hannes, Jag och Lollo på väg till bussen efter en lyckad partykväll.

Pushing forward, refusing to stay where I am

Mitt knä behöver tränas upp. Läkningen har gått förvånansvärt fort. Jag kan ju redan gå, dock ser jag ut som en anka enligt Maddis. Det där långa inlägget vår vänta. Jag pallar inte. Imorgon, kanske..  Jag längtar efter att få träffa Clara, det blir först på fredag dessvärre. Jag vill träffa henne NU. Lollo är också saknad men henne träffar jag inte förrän söndag för att hon är i trysil nu. Bra tajming nu när just kommit hem!
Imorgon är det en tidig morgon. Crap.

Kisses, L.

I miss you when you're gone

Heeey allesammans. Jag kom igår hem från mitt kära Trysil med mycket news i bagaget. Jag hade tänkt att skriva en längre summering utav lovet men det får bli senare, är så trött nu eftersom man inte fått in dygnsrytmen. Hur som helst så fick jag träffa mina lovely ladies Maddis och Vera idag. Det var ett kärt återseende. Första skoldagen och full fart redan. Vi fick tillbaka matteproven som var lite av en besvikelse då jag hoppats på MVG men bara fick VG. Men det visade sig att hon slarvat med rättningen så jag hade fått tre poäng mer än det som stod vilket lade mig på MVG nivån. Så det var bra trots allt!

Lägger upp bilder och sånt senare.
Kisses, L.

Psst.

Jag bloggar inte. Jag har inte tillgång till dator. Kommer hem om två dagar, då blir det fanimej ett sjujävla inlägg. Jag hoppar runt på kryckor.

Kisses, L.

RSS 2.0