Dagens bild

Tänkte införa något nytt här i bloggen; dagens bild! Bara random allmäna bilder som tilltalar mig på olika sätt. Idag är den på min snygga kompis Clara, the german one. Puss på dig!


Clara in Germany

Får det lov att vara en lögn att smutta på?

Just nu sitter jag och tittar på sanningens ögonblick. Fyfan vad hemskt det är. Människor som gottar sig i någon annans misär när besvikelser och saker som borde blivit osagt avslöjas. Det är mer underhållande att se på min syster som försöker rulla sin clementin från den ena armen till den andra.  Man ser ju hur de lider och hur familjerna/förhållandena splittras. Att det är tillåtet att ens sända sådana här program är sjukt. Shape up kanal 5!

Kisses, L.

Isn't that ironic?

Sååå typiskt. Jag skulle leta efter min kamera så jag kunde fota vår snygga adventsljusstake, men guess what? Jag kan inte hitta den, och jag är säker på att jag höll i den här om dagen bara. Över till plan B. Jag fotade med min mobil för att ha något att visa er, men nej, sladden till datorn är puts väck. LYCKAT, nej, snarare bittert. Men allt här i livet kan inte vara underbart. Vissa tillfällen måste bara vara negativa för att man ska kunna uppskatta de suveräna. Shit vad jag babblar.
Over and out.
Kisses, L.

Söndagsångest, no more.

Nej, nu när jag börjat på gymnasiet och fått nytt schema är de jobbiga och ångestladdade söndagarna som glömda. Jag börjar halv tolv varje måndag och därför slipper jag må dåligt på söndagen då jag kan nyttja hela kvällen.

Idag skulle tjejerna och jag ha shoppat, men det visade sig att ingen kunde av olika anledningar. Vera hade fått svinkoppor, stackarn, Maddis var tvungen att plugga, Clara var också tvungen att plugga. Om det var det hon gjorde är ännu oklart men jag har en stark känsla av att hon vart upptagen utav annat. Lollo fick dåligt samvete efter att dissat sin familj och bestämde sig för att följa med dem på julmarknad i Nockeby. Då jag redan gjort läxorna jag behövde och hade ockuperat hela dagen för shopping åkte jag till Vällingby för att inhandla sakerna som jag verkligen behövde. Det blev en BH från Lindex, en randig tröja från JC och mössa+vantar från Åhléns.

När jag kom hem så följde jag med mamma för att handla mat, en god dotter som jag är. Vi köpte ett nytt te som var väldigt gott. Det heter Lust och Fägring och är ett svart te som innehåller passionsfrukt, mango, grädde och karamell. Vi pyntade också adventsljusstaken. I år blev det Basset's Engelsk konfekt som omringade ljusen. Riktigt snyggt faktiskt. Förra året hade vi marshmallows och året innan det polkagrisar. 

Nu ska jag försöka ladda ner nyaste Gossip Girl avsnittet och titta på det. Bilder på mina nya grejer och adventsljusstaken kommer eventuellt senare.
Kisses, L.


Hey girls, you are beautiful



"Friends are family we choose by ourselves"

Dancing Queen Screaming for Her Life

Äntligen hemma efter en dag utav fläng. Jag vaknade imorse, alldeles försent. Jag hade tänkt gå upp tidigt för att vara  i god tid till Claras julbasar i tyska skolan. Dock så vaknade jag strax efter elva och fick stressa iväg. Jag kom till Clara i lagom tid tills att hennes pass var slut i spöktunneln och hon kom ut med tuperat hår, vitt smink och blod överallt. Hur som helst fick jag ändå uppleva den läskiga spöktunneln som Clara och hennes klass arrangerat. När vi gick igenom stötte jag på alla hennes kompisar och fick ett första intryck utav dem, mentalt sjuka, skrikande galningar. Haha, det blir kul att träffa dem sen när de är i sitt normala tillstånd och inse att det var han/hon som satt i buren och skrek, eller satt fastkejdad mot väggen.
När Clara skulle gå tillbaka för sitt andra pass tog jag tunnelbanan mot mina egna trakter för att se på Majas dansuppvisning. Hon var förvånandsvärt duktig för att bara ha dansat i ett halvår. En överraskning var att min kusin Ida också hade uppvisning, något jag inte räknat med. Jag blev nästan lite sugen på att börja dansa igen när man såg alla grymma tävlingsdansare. Camilla var också där efter att ha varit i vällingby med Stina under dagen.
Nu är jag hemma igen för att äta middag, senare ska jag vidare till Clara och träffa tjejerna.

Kisses, L.


Temporary BFF

Det blev en mysig hemmakväll den här fredagen, med idol, godis och soffan som mina bästa vänner. Jag orkade verkligen inte aktivera mig. De senaste veckorna har allt gått slag i slag och det var skönt att få lite andrum, äntligen. Imorgon dock så blir det tjejerna och jag! Vad vi hittar på vet jag inte men förhoppningsvis en sleepover efter en rolig kväll eftersom vi ska shoppa allesammans på söndag. Imorgon däremot så ska jag och Lollo först gå på Claras skolas julbasar och gå hennes spökrunda. Därefter ska jag och Millutto kolla på Majas dansuppvisning. Det är hennes första termin som dansare, och därmed hennes första uppvisning (memories..). Mamma ska också dit och eventuellt Mathias med. Update tomorrow!

Förresten, jag går den internationella sektionen på Kungsholmen så ni kommer märka att jag använder mig utav mycket engelska uttryck då det är en del utav min vardag.
Kisses, L.


Jag äter en halv bulle på saturnus, ändå är den big mama.


I ain't going to live forever

Jag har som sagt inte kunnat blogga på sjukt länge, så det känns verkligen kul att vara tillbaka! Jag hoppas bara att jag kommer palla att blogga mycket, och inte "glömma bort" det.

Jag börjar väl där jag avslutade:
Skolavslutningen i IESB var väldigt nervös och känslosam. Cermonin var fin och när vi alla satt där i våra blå hattar och kappor så kändes det så innerligt ledsamt att få lämna alla lärare och kamrater. Efteråt spenderade vi tid i klassrummet med enbart klassen. Det var om möjligt ännu mer känslosamt. de flesta grät och jag mest, blödig som man är. Jag ville aldrig gå därifrån och det svåraste var att lämna Mr. Presland och Mr. Ryberg de bästa lärarna jag någonsin kommer att ha. De flesta i klassen visste jag ju att jag skulle träffa igen, men ändå, ändå så forsade tårarna som aldrig förr. Till slut var jag ändå tvungen att gå, för samma dag skulle jag börja mitt sommarjobb.

Den här sommaren så jobbade jag i skärgården som ledare på KMKs sjösportsläger. Föregående sommar hade jag gått lägret och fått möjlighet att ta skärgårdsskepparen, vilket jag också gjorde. Jag var nervös för att inte vara tillräckligt duktig, men det gick alldeles galant och jag klickade jättebra med alla ledare. Jag måste säga att det här var höjdpunkten på hela sommaren och jag kan inte annat än längta till nästa sommar då jag (förhoppningsvis) får komma tillbaka!

Efter två veckors arbete (som kändes som semester) åkte jag till thailand i två veckor! Det var stöööört najs med massage, sol, bad och ljuv mat. Vi åkte dit med Mathias och hans barn och jag och maja fick ett eget rum! Wihooo, party, party. Dock blev Maja den klantskallen busted med dricka, sjukt oskillat. Jag var välförtjänt av en semester efter allt slit, för att slutligen gå ut med 310 poäng, som jag kämpat både kämpat och glidit för att få. Så när jag kom hem var jag härligt brun och utvilad.

Sedan bar det av till Göteborg för att hälsa på min kära Emma och även familjen Ahlquist med gullis-Nora. Det blev en kort visit för att strax därpå åka ut och segla med Snö (vår segelbåt). Det var världens storm då så jag hoppade av på Möja och sov över hos Camilla en natt. De sista dagarna var jag bara hemma för jag hade bara varit hemma ungefär 4 dagar på hela lovet fram tills dess.

Den 18/8 började jag i en ny skola - Kungsholmens Gymnasium. Dagen var en nervkittlande upplevelse som var snudd på obehaglig och just då kände jag bara att jag ville till Camilla, Stina och tryggheten. Men klassen jag hamnade i klickade bra otroligt fort och samhörigheten kom bara sådär. Jag träffade massvis med nya kompisar bl.a Clara Bohman, Lovisa Hellichius, Madeleine Moor Larsson och Vera Carlbaum. Så terminen har bestått utav plugg, kompisar och fester mest hela tiden, och jag håller med vad ryktena säger, gymnasietiden är den bästa tiden i ens liv.

Jag hoppas ni är back on track med lite utav vad som händer numer i mitt liv. Detaljer om mina nyfunna vänner kommer komma upp lite nu och då som jag bloggar, antagligen vet de som läser det här redan allt detta men det känns bra att uppdatera för min egen skull.

Kisses, L.

Once a bitch, always a bitch

Hey, hey, hey! Idag var en kort dag i plugget. Vi började med matte-quiz 8.20 på morgonen, yes! Det gick dåligt, fick 1 av 2 rätt PLUS att hon vägrade acceptera min läxa som skulle gett mig ännu ett poäng. Det var bittert och förstörde hela dagen.
Däremot så fick vi veta att vi inte hade någon musik precis efter, pga att musikläraren var sjuk så det nollställde humöret igen. Vi skulle nämligen ha framfört våra olika låtar, och eftersom jag är sämst på musik så blev jag mer än nöjd!
Så Miranda, Lollo, Maddie, Vera och jag bestämde oss för att gå till Vurma istället och chilla där. Det var mysigt med massvis av tjejsnack och fnitter.
På gymnastiken chillade vi först i gymmet, och sen var det ett tufft boxercise-pass på schemat. Lollo garvade ihjäl sig som vanligt åt mina och hennes egna boobies och jag kunde inte låta bli att göra detsamma.
När vi hade slutat så tog Maddie med oss till sina trakter och sitt favorit café - mocco. Östermalmare och stamgäst som hon är rekommenderade hon morotskakan, som vi köpte varsin bit utav allihop. Till det blev det en chai-latte för min del. Den var väl sådär men morotskakan var en riktig höjdare.
Vi var alla mycket trötta så det begav oss hemåt efter en dryg timma bara. Ikväll ska jag bara ta det lugnt för jag är så sjukt otaggad på party. Antagligen träffar jag Lollo och Clara och myser.

Det utlovade inlägget om min tid i uppehållet kommer senare!
Kisses.


Lollo, Kladdemadde och jag hemma hos Clara.

ÄNTLIGEN!

Jag säger som så många andra, inklusive Gert Fylking; ÄNTLIGEN!

Bloggen har legat nere ett antal månader. När blogg.se bytte till publishme.se försökte jag uppgradera, men misslyckades - jag kom inte in på min kära blogg! Jag gick från att ha bloggat varje dag till att inte kunna blogga alls! Min syster skaffade sin blogg idag, och då kom jag att tänka på min. Efter några försök så kom jag till slut in, så nu är det bara att börja igen!

Jag har nu börjat i gymnasiet och det har hänt massor i mitt liv. Nu ska jag gå och sova så en uppdatering får ni imorgon.

Antagligen är det ingen som läser det här, men för er som gjorde det - I'M BACK!

Kisses



RSS 2.0