HURTBULLE

Puh! Jag är så sjukt hurtig. Har just varit ute och gått med mamma i trekvart. Powerwalks tar mer än vad man tror, det är sjukt jobbigt ju! Nu ska jag kolla på DH som börjar när som helst och sedan skriva klart min Geografiartikel!

Kisses, L.

När jag inte hurtbullar mig latar jag mig gärna i snön..

Dagens bild 28/4

Jag är så glad att jag har mina vänner, vad skulle jag göra utan dem?

Lollo, Vera och jag hos Clara i höstas

Ruggugglor och håltimme

Jabbadabbadooooooooo. Fint väder idag, eller vad säger ni? Me likey. Dagen har varit sååååå ovärd. Jag kom till skolan imorse för att gå på en sån där hälsokontroll hos skolsyster där hon frågar hur man mår och mäter en typ. Det var ganske odramatiskt. Och när jag satt där och fyllde i papprena om mitt liv, min familj och hemmiljö så insåg jag hur jävla bra jag har det. Jag har en underbar familj, otroliga vänner och det bra ställt allmänt. Dagens samtalsämnen knyter ihop sig till en slutsats; Lev i nuet och var tacksam för det du har.

Hur som helst var svenskan inställd så vi gick till Vurma  för lunch. Jag tog en "Rugguggla", med en smaskig tonfiskröra samt tomater och rödlök. Sedan satt vi där och pratade i evigheter om allt och ingenting. Efter en stund tog vi tag i spanskan och skrev själva presentationen som vi skulle ha en halvtimme senare, ingen vidare planering! Hohohoho... Då ringer Gustav och säger att spanskan är inställd pga att läraren råkat ut för en "minor accident". Say whaaaat?! Så jag kom till skolan bara för att missa den enda lektionen vi hade för dagen (pga hälsokontrollen).

Nu måste jag skriva min uppsats i Geografi eftersom vi kommer gå på teater hela klassen imorgon kväll. Ha en fin eftermiddag!
Kisses, L.


Dagens bild 27/4

Nu är det slut på skidsäsongen.. suck. Jag måste få drömma lite till, om Chamonix framförallt.

Myself och Loulou förkrökar på balkongen

Don't even bother send me flowers

Oui, oui, riktigt gott var det! Mamma lagar alltid så god mat. Nu ska jag ta och översätta lite spanska glosor och skicka över dem till Vera, sedan är jag klar för kvällen och kan ägna mig åt vad jag vill, typ som att jubla över att vi vann dagens deltävling i läroverksfejden! Fasiken vad gött! Efter en grov förnedring förra veckan var det skönt med revansch, HA! Jag kunde tyvärr inte följa med och titta, pga spanskan som sagt, men efter att ha loggat in på facebook så förstod man hur det stod till!

Förresten, det här med svininflusensan är ju ruskigt. De har tydligen testat fem personer i Sverige idag fast jag har inte hört vad resultaten blivit. Tänk om den kommer hit på riktigt så vi skulle bli smittade.. hemska tanke. Redan nu så är det bekräftat att två fall i Storbritannien och ett i Spanien är smittade. Tydligen finns inget vaccin heller, ännu. Läs mer här bl.a.


Bild från DNs hemsida

Kisses, L.

Five minutes reduction

GODER DAG! Jag har nyss kommit in från min promenad. Gick den vanliga rundan, fast jag har reducerat min egen tid med fem minuter, tjohoooooo! Så nu är jag svettig och härlig, mums. Mamma står och lagar middag så nu väntar jag bara på att få hugga tänderna i fisken som hon så flitigt tillagar.

Dagen har varit produktiv. Jag, Josefine och Vera har gjort hela vårt spanskaprojekt som ska redovisas imorgon idag. Och på typ en och en halv timme. WOW säger jag bara, hah.

Nu ropar mammsen och säger att det är mat, ska bli yummie att fylla min tomma mage med något (too much information?)

Kisses, L.


Dagens bild 26/4

Åh! Nu börjar äntligen tiderna med kvällarna på berg och klippor. Utsikterna över vattnet, solnedgången och sina närmaste bredvid. Kan det bli bättre? Första munsbiten av det här var förra helgen då vi firade Claras 17-års dag vid Skinnarviksparken.



Maddis, Lollo, Clara, jag, Vera och Johan

Bittersweet Weekend

Hej bloggiloggen!
Long time no see, på gott och ont. Mycket ordspråk där, om man ens kan kalla det för det. Jag ORKAR inte berätta om vad jag gjort på hela den här långa tid som gått så jag tänker helt enkelt bara berätta om min helg.

I fredags så hade vi fika as usual. Vera, Lollo, Madde, William, Leo, Theo och jag satt vid hötorget på en uteservering och schtekte i våra ray-bans, alla i olika modeller, hoho. Lite senare kom Clara som hade skrivit prov i latin stackarn. På tunnelbanan hem grälade jag med pappa via telefon, jag som aldrig bråkar med honom! Jag blev aslack för att han inte ville vänta med middagen så att jag skulle få äta ensam när jag kom hem, en futtig halvtimma efter när han ville att vi skulle äta. Jag dampade och han dampade för att jag dampade, kanske för att det är den tiden på månaden nu..
När jag kom hem hade jag byggt upp värsta talet och ilskan som jag bara skulle spy över honom, men NEJ då tar han det ifrån mig med genom att ha varit gullig och väntat i alla fall. Då blev jag så frustrerad över att jag inte kunde skälla ut honom att jag stängde in mig på mitt rum och surade tills jag insåg att jag inte hade något att vara sur över. Jag skyllde på mens.
Sedan så kom pappas kompisar över och de tände en brasa och satt utomhus och myste. Själv ville jag bara ta det lugnt och få sova ikapp så det blev en riktig hemmakväll, minus tjockandet. Var helt enkelt inte hungrig eller sugen så jag skippade det.

Lördagen var magisk! Jag och mina flickor hade planerat en picknick men min fader kom med den lysande idén att vi skulle förflytta den från en park till Mälaren, nämligen vår segelbåt. Vi möttes upp vid Brommaplan, Lollo var i tid (!!!), men vi blev stående för att vänta på Clara. Sedan bar det av till Slagsta där vår båt legat över vintern och nu blivit sjösatt. Vi sattte kursen mot Ålsten och tog därefter av västerut mot Hässelby. Under tiden hann vi både sola, äta och ha tjejsnack, trots pappas närvaro (vi smög oss fram på fören). Dagen var underbar och det var skönt att få stå bakom ratten igen!
På kvällen så bar det av hem till Amelie för födelsedagsfirande. Kvällen var mysig med många bekanta och nära. Gulligast var ändå Julia som blev en smula berusad och flummade runt, hihi. Men vilken lägenhet hon bor i! Jag skulle gå på toaletten och öppnade dörren, och sim salabim så fanns där en lägenhet till! Det var nu samma lägenhet, men den fortsatte hur långt som helst. Jag gick vilse men hittade William och de andra som hjälpte mig ut.
På väg hem så skrattades det mycket. Emma var sjukt fnittrig och Mathias och Mariam gnabbade på rätt bra. Hannes själv försökte övertala mig om att han inte trodde att han själv var flirtig. Fast jag måste ändå säga att jag tror på Lollos historia! Väl hemma ramlade jag ner i sängen och somnade tungt.

Idag, söndag, tog jag en rejäl sovmorgon för att därefter gå upp och titta på reprisen utav Robinson. Jag blev jätteledsen när Billing åkte ut, han tillhörde favoriterna. Däremot blev jag taggad när Rafael åkte, HAHA, Christian, IN YOUR FACE. Deras pakt spricker ju nu, suckerrrss.
Därpå gick jag och Maja ut på en promenix ett slag innan vi kom hem och duschade samt gjorde oss i ordning för att gå över till kusinerna. Stina fyllde alltså år igår så vi gick dit för champagne och snittar. Farmor och Farfar var också där. Nu är jag hemma hos mamma igen och pappa har åkt till Trysil. Har sovmorgon imorgon, yeeeeeeessssss.

Puss och god natt!
Kisses, L.

RSS 2.0