Dagens bild 18/12



Jag och Millis i somras, bråttom till tunnelbanan

You know that you can always count on me, for sure.

Jag var nyss ute och träffade älsklings-millis ett slag för att byta julklappar innan jag åker iväg. Jag fick ett sött litet rött paket som jag sparar till jul och Camilla mottog en svart, kantig klapp. Vad den innehåller talar jag inte om, det får hon upptäcka själv. Jag kommer sakna dig något sjukt älskling!

Mamma blev superglad för hennes te-set och espressokoppar. Nu måste jag verkligen börja packa, annars kommer jag bli uppe hela natten! Vad tar man med sig för två veckor i Norge? Man kan ju tro att jag är expert på sånt vid det här laget men icke.

Kisses, L.

Julbord

Jag åt just en mycket god middag! Mamma hade gjort i ordning ett litet julbord åt oss eftersom vi inte firar tillsammans i år. Hon hade fixat skinka, sill, gravad lax, köttbullar och lite annat utav de viktigaste tillbehören. Tack mammsi! Det smakade mycket bra. Nu ska hon bjuda på någon form av dessert och dricka lite te/kaffe.
Kisses, L.

Day after tomorrow

FATTAR NI? I ÖVERMORGON ÅKER JAG SKIDOR!

Idag fick vi sovmorgon från spanskan för att kompensera för en annan lektion så jag började 9.50. Jag lämnade in novellen på svenskan.. Jag hoppas verkligen att den faller henne i smaken. Jag kan inte fatta att det här var sista dagen på den här terminen. Ett halvt år har jag nu känt mina darlings, men det känns fan som flera år.

I alla fall så hade vi utdelning utav våra julklappar idag. Jag hade Maddis som min tomte och jag fick två par ursnygga trosor så jag kan bli lika sexig som hon, haha. Tack älskling! Jag själv var ju tomte med. Clara fick den äran att ha mig (höhö) och hon fick ett roulette-shot spel. Alltså, ett roulettespel med shotglas som man satsar (givetvis med innehåll) istället för pengar. Hon blev skitglad, om hon inte spelar. Hon går på teater så man vet aldrig!

Vi satte oss på 60 när Clara's städerska kom och myste ett tag. Sen hade alla annat för sig så vi begav oss hemåt. Jag stannade till i Vällingby och köpte lite strumpbyxor innan jag tog bussen hem.

Kisses, L.

Shattered windows and the sound of drums

Nu har jag skrivit klart novellen, just so you know. Den fick bli som den blev.

Förresten. Maja, din mat smakar apa, nej vänta, den smakar inte alls!


Dagens bild 17/12

Jag har hamnat i en sjukt bra klass nu, men ibland saknar man den gamla med.

Jag och Schitzo på friidrottsdagen i våras

I'm a monster, I'm a killer

Orka mor. Hon dampade just loss när hon kom på att jag "snott" hennes sjal som hon skulle ha med sig till Thailand. Saken var att jag lånat den igår eftersom den låg i en hög med nytvättade kläder (däribland mina egna) så jag tänkte att eftersom det gick bra att låna förut så kan jag låna igen. Men nu var det tydligen hennes Thailandshög. Och då ifrågasatte jag varför hon snott min tröja och då blev hon tyst. Så nu är vi assura på varandra. BRA MORSAN. Jag åker fan till Norge i övermorgon och hon är på det här humöret!? Suck.

Jag kom på en sak, jag och mina kompisar har världens bästa kodord. När som helst kan man ringa och säga "Glömde jag mina byxor hos dig i helgen?". Då vet personen i andra änden att det är någon form av kris. Ofta gäller det skabbiga män som stalkar en och då ringar man inte gärna och gapar att en äcklig snubbe föföljer mig. Nej med kodordet(n) så fixar man stöd plus att de blir avskräckta när man pratar i telefon. Smart va? Finns det några andra tips på koder som ni använder er av?
Kisses, L.

Two. Two.

Endast två dagar, TVÅ. I'll make it! Morgonen började segt då vi hade samhällskunskap som vanligt. Efter lunch fick vi njuta av årets julspel som hade några riktigt sköna inslag. Några i skolan som skrivit och ordnat ett julspel som i stort sett var en enda parodi på den klassiska josef-maria-betlehem-tre-vise-männen-storyn. Sen hade vi MATEMATIK, way to go! Men vad som var ännu bättre var att det var den sista för terminen, haaaallleluujaah. Engelskan var också den sista, thank god.

Nu hade jag tänkt slå in lite paket och sen ska jag skriva det sista på novellen. Sen sömn. Skriver dessförinnan.
Kisses, L.

Dagens bild 16/12

GE MIG NU. ENDAST TRE DAGAR. POSITIV.


Första skidåkningen för säsongen.

Försmak på julen

Nu har jag just kommit hem från min mormor. Efter den alltid lika långa tisdagen kom Maja in till stan och vi gick i lite affärer innan vi mötte upp mamma. Vi åkte till mormor och Anders på middag och julklappsutdelning. Eftersom jag och Maja åker till Trysil på fredag (3 dagar (!!!!)) så ville hon bjuda oss på något mys innan. Hon lagar som vanligt godaste maten och det var riktigt trevligt. Jag fick en bok (standardpresenten som jag alltid önskar mig), en tunika och ett underklädes set. Mycket nödvändiga och önskade julklappar.

Jag kom hem och såg att det var Titanic på TV. Haaaallåååå. God dag yxskaft. Hur kunde jag missa? Nu ska jag iaf titta lite på det.
Kisses, L.

Dagens bild 15/12

HAHA, hittade den här bilden på facebook på söta lilla Lovisa. Var bara tvungen att lägga upp mitt lilla gull.



Cute, huh?! Lollo, bild från Lilla Akademin

Yes.

Yeeesssss. Jag kom in på interneeeet.

Morgonen började bra och dåligt. Jag försov mig, vilket kanske inte är så bra, men jag slapp so'n då vi tydligen inte gjorde annat än en rundtur i biblioteket. Ett annat plus var att jag vart grymt utvilad! Jag kom till skolan i tid för lunch och sedan var det bara engelskan kvar innan vi slutade. Vi började titta på en film; Dr. Strangelove. En svart-vit rulle som hade flertal lustiga dialekter så man förstod typ noll utav vad de sa.

Efter skolan så sprang jag till åhléns för att köpa vanligt presentsnöre så vi kunde knyta alla ihop alla candycanes med lapparna som vi hade förra veckan. Jag stannade till halv fem för sedan var jag tvungen att rusa hemåt eftersom jag skulle laga mat åt hela familjen idag. Det blev ceasarsallad till middag som uppskattades av både mor och syster (fast hon sa att den smakade bajs för att hon har pms).

Nu sitter jag i soffan efter att ha diskat upp och ska renskriva/finslipa på min novell.
Kisses, L.


Vera och Stina bakar för fullt på vår julbaksdag hemma hos moi.

Where did he go, John Blund?

Jag borde sova.
Jag är jättedålig på att lägga mig i tid.
Jag behöver sömnen för att orka gå i skolan.
Jag borde sova.

Dagens bild 14/12

Jag och Vera är världens partyanimals. Haha, jag kommer sakna det när jag åker till Trysil nu så länge.



Hos Hanna.

Tredje Advent

Heeeey. Idag har jag stressat som vanligt. Vaknade vid tolv så jag var iaf utvilad! Gjorde i ordning mig på en halvtimme och sedan satte jag mig på bussen på väg mot stan. Jag vankade runt hela dagen och tittade på massa saker. Jag hittade presenter till mamma, Maja, Clara och Camilla.
Jag beslöt mig för att gå ensam eftersom när jag gick med Clara och Lollo i fredags fick vi inte mycket gjort. Men det är väl det dem säger, man shoppar bäst och effektivast ensam. Vad jag hittade får ni veta sen, efter jul.

Nu har jag precis kommit hem till mami. Här ska jag vara tills på fredag då det bär av till Trysil igen, i två och en halv vecka. Den du! Ja justdet, idag är det ju tredje advent. Myys..
Kisses, L.

Baka, baka liten kaka

Heeeey. Idag har jag och mina pussigulls haft julbak. Vi bakade härliga lussebullar och knapriga pepparkakor. Det var jag, Clara, Camilla, Stina, Vera och Lollo som kom några timmar senare. Jag hade förberett en spellista med massa julsånger som var ett kärt återseende i år igen. Även fast några mindre hinder förekom så lyckades vi till slut ganska bra med alltsammans.  Sen var det ett helvete att städa men med Lollos hjälp gick det snabbt. Nu ligger vi i soffan, utpumpade, iallafall så är jag det och tittar på Lollos favourite show, The Hills.
Kisses, L.

Dagens bild 12/12


Det var sommar. Jag var brun.

He's bad but I'm badder

Ledsen för den usla uppdateringen. Men jag kände inte för att blogga förut.
Idag hade jag matteprov. Det gick sådär.. VG, minst. Sen spelade vi upp vår låt på musiken, det gick förjävligt. Vi lät som om vi haft tio minuter på oss att öva in den, fast vi hade haft flera veckor. Efter vi hade gjort det fick vi sluta tidigare och vi gick då och åt en tidig lunch. Det var risgryngröt som smakade.. speciellt.

Clara kom när vi satt där och vi begav oss till 60 för att fika och prata lite innan det var dags för julshoppingen. Jag drack en chai-latte som var yummi. Sen kom Veras kusin och snodde henne så jag, Clara och Lollis fick shoppa ensamma. Jag köpte present till pappa, mamma och en kompis. Vad det är avslöjar jag inte, någon av er kan ju läsa min blogg?

Väl hemma flertal timmar senare var det bara att hjälpa pappa med middagen och sen spelade jag och Maja buzz. Jag vann såklart.

Nu ska jag förbereda recept och inköpslistor tills imorgon då jag ska ha julbak för mina närmaste.
Kisses, L.

Dagens bild 11/12


Jag och Vera på tunnelbanan efter en av många oförglömliga kvällar, I love you baby.

Travel the world and the seven seas

8. Endast 8.

Idag så var Vera i riksdagen och gick i deras Luciatåg - faaancy. Hon kom därför senare till skolan och hade oturen att missa Spanskan då vi bara hade grammtik. Ja, vad väljer man? På svenskan dog jag sju gånger när vi bara fick ha någon dötrist genomgång angående servrerna eller någon sån skit som vi har i skolan. Till lunch var det julbord så vi fick avnjuta julskinka, sill och julmust för första gången i år för min del. Det var stämningsfyllt och man börjar verkligen haja att det snart är jul nu.

På son så blev vi tilldelade våra ämnen på uppsatserna vi ska skriva. Ämnet är internationella relationer inriktning konflikter. Jag fick situationen i Algeriet där byar blir nedbrända och polisen "råkar" dyka upp fem minuter efter bovarna dragit. Vette fan vad jag ska skriva, men det måste ju lösa sig på något sätt.

När jag kom hem så var det handboll på tvn, Sverige mot Kroatien. Jag kom in i andra halvlek och då hade Sverige en ledning med tvåtre mål. Matchen slutade 29-24. Till Kroatien. BESVIKELSE.

Nu ska jag lägga bort laptopen och fokusera på matteprovet imorgon. Någon borde slå mig så jag vaknar till och fattar allvaret i situationen. Som det är nu är jag knappt berörd.
Kisses, L.

1+1=1

Matte på hög nivå? Terminens sista matteprov är på G och just nu sitter jag och pluggar flitigt.
Jag har dessutom skickat ut mina inbjudningar (per sms, fancy och påkostat) till min bakdag nu på lördag. Vi ska baka lussebullar och pepparkakor, jag och mina homiiiiees, och umgås galet mycket för den delen. Nu ska jag återgå till min älskade matematik så jag kan få MVG och Ms. Rhoads' beröm. Grisar kommer fan flyga innan hon blir glad och berömmer.

Kisses, L.

Dagens bild 10/12

Ser ni? Underbar bild. Om ni kollar noggrant kan ni se att Clara är med oss också. Önskar att det fortfarande var så. Förresten honey, om du läser det här så måste jag bara säga att jag garvade sjukt mycket åt ditt sms, haha. Jag är peacehanden i mitten med gula jackan. Försök hitta mig!



Delar utav ES1B på bussen till Kolmården under första veckan, redan astajta

9 is a magic number

Ojojoj, endast 9 dagar kvar till härlighet.

Jag kom hem för ett ganska bra tag sedan, men internet började inte funka förrän nu. Jag åt en lussebulle till mellanmål, en utav de som jag och Majset bakade. Skolan idag var inget särskilt. Bara lååååååååååååång.

När jag ändå minns, så måste jag bara skriva ner en sak! Igår hade vi vår debatt i skolan och vi diskuterade genusshizzle. När vi diskuterade sexualitet så sa jag något om att om kvinnor kan utnyttja männens starka behov genom urringningar och dylikt. Jag påstod även att alla tjejer har använt sig utav sina resurser för att få något minst en gång, och här är den roliga delen, alla i klassen vänder sig om, garvar och tittar på Kladdis. "Undrar varför alla kollar på Madde?".
HAHAHA, Kladdis lever efter ett motto - SEX SÄLJER. Och alla tillfällen vi får så retar vi henne för olika orsaker. Mottot är bara en utav flera favoriter. Love you girl, you make life a little less hard.
Kisses, L.



Jag och Maddis på Halloween.

Dagens bild 9/12


Pappa och jag äter lunch på Sindre i Trysil

Countdown

Nedräkning nu alltså! Och inte till jul som man kanske kan tro, nej till TRYSIL. Sen kommer ju julen och allt det där med, men först och främst ska jag uthärda dessa tio långa dagar tills jag får komma tillbaka. Bara tio dagar, BARA (var positiv).
Idag hade vi vår debatt om genusfrågor. Det gick bra tror och hoppas jag. Fastän jag var på "the bad team" så lyckades jag nog knixa till ett och annat fräsigt. Sen var matten seg. Hatar prov, speciellt i matte. Pressen är hög. Trots att jag har hyfsat lätt för matte är det alltid ångestladdat. Till lunch var det vårrullar (intresseklubben antecknar).
Svenskan sög. Hon hade ovanligt mycket pms och vägrade låta oss skriva på våra noveller som ska vara klara snart. TACK.
Spanskan var dagens bästa: Vi spelade någon form av ordlek med spanska ord och jag vann med 2 poäng över Hannes som blev ledsen. Sen fick vi tillbaka nationella proven samt uppsatsen. MVG på uppsatsen och ett jippiiiii från mig. På båda nationella mock-testen fick jag VG och det är jag grymt nöjd med. Med tanke på att vi har en hel termin kvar innan vi har nationella på riktigt.

För alla som vill vara snälla har jag namnsdag idag. Grattis till alla er andra som också heter Anna. Sushi till middag har jag varit och köpt eftersom pappa ville lyxa till det (haha) på min namnsdag.
Kisses, L.

Rise and shine!

Wiho, mitt första morgoninlägg det här. Ska jag vara ärlig hajar jag inte hur de "riktiga" bloggarna har tid med sånt på morgonen. Man vill ju sova så länge som möjligt?

Nu ska jag ha debatt på morgonen, weeeei. Hoppas det går någorlunda bra åtminstonde. Nu måste jag springa.
Kisses, L.

Baby I'm still free

Jag borde nu ha näsan nerkörd i matteboken, men jag orkar bara inte! Fast jag varit hemma hela dagen har jag inte fått någon matte gjord. Provet är på fredag och jag måste verkligen få excellent.

Jga tar och gör en deal med mig själv, efter ett andra avenyn-avsnitt så ska jag göra mycket matte. Capisce?
Kisses, L.


Dagens bild 8/12


Klockren version utav Disneyprinsessorna

Bless you

Jag är hemma. Jag är sjuk. Det suger. Jag ville ju träffa mina homies i skolan och höra allt nytt gossip! Jag snackade med Vera för en liten stund sedan och hon sa att de hade masssssor att berätta allihop. Nu ligger jag här och nyser och snorar istället..
Jag har just gjort mig en kopp vaniljte efter att ha tagit ett långt varmt bad att trösta mig med. Nu ska jag drömma mig tillbaka till snön och härligheten i Trysil, bara 11 dagar..
Kisses, L.

 
I väntan på taxin

Dagens bild 7/12

Jag har ju inte kunnat uppdatera medan jag varit i Trysil, men jag lägger ut en
bild som sammanfattar alla tre dagar som jag missat.


Tagen från Fjellekspressen, Trysilfjellet

What a bright time

HEEEEEEJ. Saknat mig? Jag steg just innanför dörren i Hässelby. Efter en wonderful weekend i Trysil är jag mer än nöjd och stel som ett kassaskåp. Ni skulle ha sett mig i morse! Jag har sådan grym träningsvärk och alla som haft det i benen vet att det är en mardröm att gå nerför trapporna. Så imorse när jag skulle ner för frukost möttes jag utav min far som garvade ihjäl sig av min gångstil.

I torsdags bar det av mot fjällens höga toppar. Efter en lång resa kom vi fram (runt 22.30) och var trötta så som man blir utav att sitta länge i en bil och göra ingenting. Jag gick och lade mig ganska snabbt för att orka upp dagen efter då vi gick upp runt 8. Att äntligen få sätta skidorna på marken igen kändes förjävla bra. Första åket för i år brukar gå ganska knackigt men gick för ovanlighetens skull bra. Därpå blev det bara bättre och bättre. Dagen flöt på och vi träffade de flesta av alla i vårt gäng på 50 pers.
På kvällen grillade vi utanför deras lägenheter och festen pågick långt in på småtimmarna. I "ungdomshuset" var det
partyparty och tom några utav gamlingarna kom in för att festa med oss.

Dagen därpå var om möjligt bättre. Skidåkningen var grrrrryyyyym och det kändes sjukt bra. NI FÖRSTÅR INTE. Det är sådana här ögonblick jag lever för. Det är sådant här som gör dagarna värda att genomlida. Efter skidåkningen gick jag pappsen, Maja, Felix och Josefine för att delvis köpa sulor till mina  pjäxor som jag hoppade runt lite i och för att kolla lite på julklappar (!!!). Jag hittade ett hett ställ från Volcom som tomten möjligtvis kan hämta hem. Därefter var det hem och duscha för att vi skulle äta middag på en restaurang i fjället.
Det var asiaktisk buffé som det bjöds på åt hela vårt sällskap. Sen blev det ett hejdundrande liv när dansen kom igång och partyt startade på riktigt. Alla var väl någorlunda påverkade och det märktes. Det härliga var att alla festade tillsammans, unga som gamla.

Idag skulle jag och Maja ha blivit plåtade för Aftenposten (motsvarande SvD) men pga vädret så uteblev det. Om tolv dagar så åker jag upp igen. Det ska bli så kuuuuuuuuuuuuul.
Nu ska jag mysa lite med min tekopp och snörvla vidare. Jag har nämligen åkt på en hemsk förkylning. Jag hoppas bara att jag kan gå till skolan imorgon och träffa mina älsklingar som jag saknat så mycket.
Kisses, L.

Dagens bild 4/12

Nu är jag äntligen färdigpackad och sysslolös framtill klockan fyra.
 Dagens bild får bli en försening utav vår adventsljusstake.


Snacka om frestande

Update

Nu har jag lite att stå i innan jag far:
Godis - check
Packa kläder - check
Åka till pappa och hämta shit
Ladda in musik i iPoden - check
Ladda iPoden - check
Packa datorn
Packa neccesärer - check

wihooo, jag är snart klar ju, men det jobbigaste är kvar.. pallar inte gå.
Kisses, L.

Freedom

SING HALLELUUUUJAAAA! Nu är även denna veckan avslutad för min del eftersom jag åker till trysil idag! Jag ska bara packa och fixa sen bär det av klockan fyra. Jag ber er, skicka inte sms och ring inte till min mobil. Det kostar skjortan för både mig och dig. Om ni absolut måste, ring mig på hemnumret till trysil.
Nu har jag lite att stå i innan jag far:
Godis - check
Packa kläder
Åka till pappa och hämta shit
Ladda in musik i iPoden
Ladda iPoden
Packa datorn
Packa neccesärer

Som ni ser har jag bättre saker för mig än att sitta här. See ya!
Kisses, L.

Luciabak

Jag och Maja beslöt oss för att baka iaf. Det blev sjukt bra (mina) eftersom räddade allt Maja pajade. Det enda hon gjorde var att springa runt i huset och fotografera, samt kasta russin runt omkring sig. Braaaa tjejen.
Nu jäser de och snart blir det skjuts in i ugnen.

Kisses, L.


Jag jobbar på..


..och den nakna kocken har annat för sig


Provsmakning


Mästerkocken med de nybakade bullarna


Smarrigt värre, mjölk och lussebullar är det godaste jag vet. Dock blev de inte så snygga..

SHIIIIIITT, nu har jag inte ens packat och klockan är redan elva!!

BANGA

Maja är en äckelunge. Hon bangade på att baka och jag har ingen lust att stå där själv och vispa så vi sket i det. Och jag som skulle äta årets första ikväll! Skithög. Jaja, life goes on. Nu ska jag kolla på världens värdelösaste serie nummer ett; bonde söker fru.

Nu skriver Maja på msn att hon vill baka i alla fall? Den ungen får ta och bestämma sig. Ni får se den spännande upplösningen senare! DANANANAAAA.

Kisses, L.

Dagens bild 3/12

Den här bilden är från sensommaren i år. Klockren, visst?


Jag och Clara på tunnelbanan på väg till Mickes place.

Spend your time on skiing

Heeeeei. Det betyder "hej" på norska. På tal om det, gissa vem som ska till fjällen imorgooon! Jag längtar ihjäl mig. Jag har inte åkt skidor sen påskas! Shame on me, men nu blir det andra bullar! Man måste ju värma för charmonix. Upp till mit stammis-favvisställe Trysil bär resan. Pappas "Hässelby-gäng" (de som brukar ha kräftskiva och nu tydligen åka till Trysil varje år) ska med allihop. Jag ska få åka upp med en av Millis kompis, Sarah, eftersom pappa redan är där och jobbar.
VET NI HUR MYCKET JAG HAR LÄNGTAT EFTER DET HÄR!? Obeskrivligt mycket, skidor är min passion (GEEK).

Idag har det varit segt i skolan, när man kom till första lektionen helt död så visar det sig att den är inställd. TACK, jag gick alltså inte alls upp för tidigt. Eftersom det var den enda lektionen innan lunch så åkte jag, Lollo, Josefine, Vera och Vera till Wayne's Coffee på Rådmansgatan. Det är vårat stamhak när det kommer till fika. Vi satt där och mös och åt lunch (jag åt en kräftstjärtssallad med örtdressing, smarrigt värre) enda tills vi var tvugna att bege oss tillbaka mot skolan. Då hade vi classtime och därpå matte. Både jag och Vera dampade loss på vår lärare då hon hade synpunkter på allt. Sen engelska där vi diskuterade boken vi läser; 1984. Sen hade vi något diktamensshit och jag fick 18/21 wihoooo. Det var inte lätt heller, måste erkänna att det var chansningar mestadels men de verkade ju funka.

Senare ikväll jag ska och Maja baka lussebullar! Jag har inte ätit någon än i år så det blir gottigottgott att äntligen få smarra lite.
Kisses, L.




Jag och Maja, förväntansfulla på väg till backen. Från förra vintern.


Dagens bild 2/12

Lovisa darling, du lyser upp vardagen - don't you ever stop shining, because when your sparkle fade, I'll be there to light your fire once again.


Älsklings-Lollo och jag hos Hanna

Lisen THE Chef

Morrn! Puuuuh, äntligen får man sitta ner ett slag! Har just lagat klart middagen. Mamma fick för sig att vi skulle laga en dag var den här veckan och idag var det min tur. Eftersom jag slutar sent på tisdagar så var det i princip att åka hem och börja laga. Nu är jag alltså klar. Det blev kycklingwraps a la Lisen. Jag hade i massa goda grönsaker och kycklingen. Därpå prövade jag på Keldas nya creme fraiche med ingefära och rosmarin. Alltihop ner i en bunke och toppa med cashews. Självklart ska allt ätas i ett tortillabröd. Hoppas det blir gott nu bara!

Idag var det en lååång dag i skolan. Men jag fick mycket gjort vilket var skönt. Vi hade bl.a mock-test i spanskan på nationella, hördelen. Det var inte så hemskt som jag kunnat föreställa mig men några klurisar fanns allt.

Nu måste jag gå och servera min moder som tydligen inte sovit tillräckligt då hon nu har grov pms. Önska mig lycka till.
Kisses, L.


Andra Avenyn

Har just tittat klart på veckans avsnitt utan Andra Avenyn. Hjääälllllllp. Jag vet att det är värsta b-serien, men den är så sjukt bra när man väl kommit in i den. Varje vecka så kommer tre nya avsnitt. Och det sista den här veckan slutar minst sagt dramatiskt. Jag vill inte paja för er som inte har sett, dock vill jag rekommendera er att se dem ögonblickligen!

Nu laddar jag även ner nyaste Gossip Girl avsnittet, can't waait! Jag har blivit världens serie-freak, jag som aldrig har följt någonting. Hihi, men man måste ju ha något att se fram emot i veckorna. Imorgon är det Desperate Housewives kl 21.00!

Gänget i Andra Avenyn (bilden är från säsong 1)

Dagens bild 1/12

Man kan inte göra annat än att garva åt den här, haha.



Camilla fången i Florida

Oops she did it again

Imorse hade jag lång sovmorgon och när jag satt på tunnelbanan så plingade ett sms in;

Från Camilla:
" Gissa vad jag ska göra på torsdag!?!"

Trots att klockan var så mycket var jag trött och svarade lite halvhjärtat att jag inte hade någon aning. Strax därpå plingade det till igen.

Camilla:
"Jag ska pierca tungan :D"

Folk på tunnelbanan måste ha tyckt att jag var dum i huvudet för jag satt och gapade som en fisk. Jag svarade något i stil med:
"Whaaat? Jag visste inte ens att du ville pierca dig!"

Gissa vad man får tillbaka:

Camilla:
"December, december, lura sillen!"

That totally made my day! Jag är läskigt lättlurad så Camilla tar varje tillfälle hon får att driva med mig. Idag är det ju första december och för er som inte har läst det inlägget, kolla på "Juni, juni, lura sillen". Då kommer ni haja allt.

Tack gullis-millis för att ha lyst upp min dag!
Kisses, L.

RSS 2.0