What a bright time

HEEEEEEJ. Saknat mig? Jag steg just innanför dörren i Hässelby. Efter en wonderful weekend i Trysil är jag mer än nöjd och stel som ett kassaskåp. Ni skulle ha sett mig i morse! Jag har sådan grym träningsvärk och alla som haft det i benen vet att det är en mardröm att gå nerför trapporna. Så imorse när jag skulle ner för frukost möttes jag utav min far som garvade ihjäl sig av min gångstil.

I torsdags bar det av mot fjällens höga toppar. Efter en lång resa kom vi fram (runt 22.30) och var trötta så som man blir utav att sitta länge i en bil och göra ingenting. Jag gick och lade mig ganska snabbt för att orka upp dagen efter då vi gick upp runt 8. Att äntligen få sätta skidorna på marken igen kändes förjävla bra. Första åket för i år brukar gå ganska knackigt men gick för ovanlighetens skull bra. Därpå blev det bara bättre och bättre. Dagen flöt på och vi träffade de flesta av alla i vårt gäng på 50 pers.
På kvällen grillade vi utanför deras lägenheter och festen pågick långt in på småtimmarna. I "ungdomshuset" var det
partyparty och tom några utav gamlingarna kom in för att festa med oss.

Dagen därpå var om möjligt bättre. Skidåkningen var grrrrryyyyym och det kändes sjukt bra. NI FÖRSTÅR INTE. Det är sådana här ögonblick jag lever för. Det är sådant här som gör dagarna värda att genomlida. Efter skidåkningen gick jag pappsen, Maja, Felix och Josefine för att delvis köpa sulor till mina  pjäxor som jag hoppade runt lite i och för att kolla lite på julklappar (!!!). Jag hittade ett hett ställ från Volcom som tomten möjligtvis kan hämta hem. Därefter var det hem och duscha för att vi skulle äta middag på en restaurang i fjället.
Det var asiaktisk buffé som det bjöds på åt hela vårt sällskap. Sen blev det ett hejdundrande liv när dansen kom igång och partyt startade på riktigt. Alla var väl någorlunda påverkade och det märktes. Det härliga var att alla festade tillsammans, unga som gamla.

Idag skulle jag och Maja ha blivit plåtade för Aftenposten (motsvarande SvD) men pga vädret så uteblev det. Om tolv dagar så åker jag upp igen. Det ska bli så kuuuuuuuuuuuuul.
Nu ska jag mysa lite med min tekopp och snörvla vidare. Jag har nämligen åkt på en hemsk förkylning. Jag hoppas bara att jag kan gå till skolan imorgon och träffa mina älsklingar som jag saknat så mycket.
Kisses, L.

Kommentarer
Postat av: emma

vet inte om jag ska slå dig eller le med dig när du berättar detta. ;)

och bilden. fy fan.

jag tror inte jag kan vänta ända till den TREDJE. herre jesus jag menar....T-J-U-G-O-S-J-U dagar kvar...?!?!?!?! fuck.

du får tella me more på msn. puss på dig gumman!

2008-12-07 @ 22:55:01
URL: http://schlemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0